Wear my yoga

Linne AUM Black - Wear my yoga
Tröja "J’ adore le Yoga" Green/Pink - Wear my yoga
Tröja Paljett Sweater Khaki/Gold - Wear my yoga
Tröja Honey Sweater Khaki/White  - Wear my yoga
Tröja Honey Sweater Pink/White - Wear my yoga
Byxor Malin Pink - Wear my yoga
T-shirt Namaste Khaki/Gold - Wear my yoga
Tröja Paljett Sweater Grey - Wear my yoga
T.shirt Black/Gold - Wear my yoga
Tröja Paljett Sweater Black - Wear my yoga
Tröja Yoga Grey/Gold - Wear my yoga
T-shirt Bat Peace Pink  - Wear my yoga
Linne YinYang Black - Wear my yoga
Byxor Malin Grey - Wear my yoga
Byxor Malin Black - Wear my yoga
Yogahandduk Peace - Wear my yoga

WEAR MY YOGA är gjort för träning, vila och allt där i mellan. Varumärket lanserades 2015 för att erbjuda riktigt bra yoga kläder och yogatillbehör.

Magdalena Hanson är grundare – skräddare & designer – och skapare av WMY och som försöker leva efter devisen ”fair”.

Med en bakgrund i textilindustrin, ett stort intresse för yoga och en kombination med att hitta ett par riktigt bekväma yogabyxor, började Magdalena utforma en rad yoga och avslappningskläder som hon, hennes vänner och familj kunde bära lite när som och alltid känna sig snygga i.

”Rättvisan” i dessa produkter handlar om hållbarhet, att miljöpåverkan ska vara så liten som möjligt och att alla som arbetar med tillverkning och leverans av WMY’s produkter har fått en skälig lön för sitt arbete. WMYskläder & bolstetillverkas i Europa av yrkeskunnig  personal. Textilerna har OEKOTEX-certifiering för kemikalier och som säkerställer att produktionen är ”ren”, dvs alla plagg är fria från gifter.

WMY stödjer i mesta möjliga mån europeiska tillverkare och leverantörer och som alla lever upp till (BSCI) etniskt, socialt och miljömässigt korrekt, t.ex. arbetsstandarder, inget barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid, löner etc.etc. WMY vill skapa klädersom inspirerar kvinnor och män i alla formeroch storlekar för att använda sina kroppar till rörelse i alla dess former. Vi älskar det vi gör och försöker hela tiden  vara nyfikna på livet, utvecklas & utveckla och vi hoppas du resultatet lika mycket som vi.