Dharma Bums

Dharma Bums från Australien, står för exklusiva, högkvalitativa yoga- och träningsplagg som håller karman ren. Med sina snygga yogakläder vill Dharma Bums motivera och stärka bäraren. Yogabyxorna från Dharma Bums har unika, oförglömliga mönster för yogin eller människan som är ute efter något utöver det vanliga. Titta runt och se om du hittar en ny favorit idag!

Yogaleggings Acacia Recycled High Waist 7/8 - Dharma Bums Yogaleggings Acacia Recycled High Waist 7/8 - Dharma Bums
Sport-BH Yoga Ella Crop Cigana Dharma Bums Sport-BH Yoga Ella Crop Cigana Dharma Bums
Yogaleggings Wonderlust 7/8 - Dharma Bums Yogaleggings Wonderlust 7/8 - Dharma Bums
Yogashorts Cobra - Dharma Bums Yogashorts Cobra - Dharma Bums
Sport-BH Yoga Lace Up Black - Dharma Bums Sport-BH Yoga Lace Up Black - Dharma Bums
Sport-BH Yoga Cherry Criss cross - Dharma Bums Sport-BH Yoga Cherry Criss cross - Dharma Bums
Sport-BH Yoga Qi Flow Blush - Dharma Bums Sport-BH Yoga Qi Flow Blush - Dharma Bums
Sport-BH Yoga Qi flow Cloud - Dharma Bums Sport-BH Yoga Qi flow Cloud - Dharma Bums

Dharma Bums - Yoga och träningskläder

Dharma Bums är de ultimata yogatightsen från Australien, vars affärsidé är exklusiva, högkvalitativa yoga- och träningsplagg som håller karman ren. Företaget grundades år 2013 av yogaläraren och modedesignern Debbie Lawson, som ville ta steget av mattan och förändra sättet på vilket vi designar och tillverkar yogakläder. Hon vill med sina snygga yogakläder inte bara motivera och stärka bäraren, utan också tillverkarna, som hon menar är en av företagets största tillgånger. Genom att lägga stor vikt vid deras rättvisa behandling i form av lön, arbetsvillkor och välmående gör hon sitt bästa för att uppmuntra till ett lyckligt och harmoniskt liv. 

Yogabyxorna från Dharma Bums har unika, oförglömliga mönster för yogin eller människan som är ute efter något utöver det vanliga.