Om Yogia


Jag heter Katarina och är en yogi i sinne och själ.  Jag har yogat i många år och är utbildad yogalärare Ayur yoga 200h. En utbildning som gav mig enormt mycket, inte minst på det personliga planet. Jag är även utbildad till barnyogalärare för Global Yoga. I maj 2016 avslutade jag också en utbildning i Stockholm "Graceful Living" med inriktning design och inredning. Hållbar design och besjälad inredning. Helt underbart!

Dessa utbildningar öppnade mina ögon för någon nytt i livet. Jag har tidigare drivit/ varit delägare i en mycket framgångsrik butik och webshop i Helsingborg med 25 anställda. Vi har fått flera fina priser som vi är väldigt stolta för, till exempel det mest (tycker jag) åtråvärda priset Årets Butik i Sverige 2013! Läs en artikel i Helsingborgs dagblad om oss här
Och det var fantastiskt roliga 20 år! Vi stod aldrig stilla. Hela tiden utvecklades vi och skapade nya saker.

Men en dag kände jag att jag hade inte mer att ge. Vilket är en hemsk känsla för en entreprenör. Så vi gjorde det jag önskar fler hade gjort. Vi sålde företaget och jag beslutade mig för att satsa på det som ligger mig närmast hjärtat. Familjen och yogan.

Nu får jag göra det jag mår bäst av nämligen både driva butik och yoga...i en kombination! Och samtidigt hänger mina barn med på en hörna. Kan knappast bli bättre.

Hos Yogia hittar du allt möjligt för din yogaträning som yogamattor av bästa kvalité, yogakläder, smycken, yogatillbehör som klossar och band. Och andra roliga saker! Jag strävar efter att hitta det där lilla extra som inte alla andra har. Jag väljer i största möjliga mån ekologiska, miljövänliga och/eller återvunna material i det jag köper in. Under den fantastiska start Yogia har fått har jag lärt mig otroligt mycket om vad ni söker och därför kommer också Yogias egna kollektion utvecklas ännu mer i år.

Idag är vi ett superhärligt gäng på sex personer som jobbar med Yogia. Det är jag Katarina som äger och driver Yogia. Vi har Marika som är vår E-commerce manager. Tina som följde med mig från mitt förra företag och ansvarar främst för returer, byten och annan kundsupport. Lisa är den som ansvarar för plock, pack och lager. Monika, som är min mamma (som ni ser på många av våra bilder) finns här och hjälper oss med allt möjligt en dag i veckan och Saga, min 16-åriga dotter. Hon hjälper oss med att packa ordrar och även lite sociala medier.

Efter 20 år inom framgångsrik handel, så kan du känna dig trygg med mig och min butik. Jag brinner för kundservice och för att ge dig det där lilla extra. Varmt välkommen <3