Kimono

I en unik, vacker kimono kan du få den perfekta känslan av ledigt och lyxigt. Här finner du ett brett sortiment av kimonos och kaftaner från flera olika märken. De finns i flera olika material och färger, välj din favorit! Kanske är det en kaftan i mjuk och skön viskos eller en kimono i exklusiv silke. Vi är de enda återförsäljarna i Sverige som har dessa fantastiska, handmålade plagg från Warriors of the divine

Kimono Exklusiv 100% linne ljusgrå - Chintamani Alchemi Kimono Exklusiv 100% linne ljusgrå - Chintamani Alchemi

Kimono - Våra olika varumärken

Warriors of the divine

Kimonos från Warrirors of the Divine är utformade för att kunna bäras av alla kvinnor. De är kända för sin bohemiska stil som blandar elegans med lekfullhet.

Alla kimonos tillverkas för hand med hjälp av gamla traditionella handmålningsmetoder för batik. Tillverkningen av varje kimono är en kärleksfull process. 

Du kan vara trygg med att de skickliga balinesiska arbetarna, som tillverkar kimonos från Warriors of the Divine producerar kläderna under rimliga arbetsförhållanden med en rättvis lön eller mer (enligt den indonesiska regeringen). Tillverkningen sker dessutom i en säker, ljus och välventilerad miljö. 

Brahmaki

Ett favoritmärke hos oss är Brahmaki som tillverkar underbara, vändbara kimonos i supermjuk, lyxig kvalité. Delarna till plaggen skärs ut för hand från en mjuk viskosfilt, vilket verkligen ger unika kimonos. Vackra kimonos som är vändbara för största möjliga användbarhet.

Brahmaki står för kärlek, ömhet, självförtroende, ödmjukhet, värme, medvetenhet och mycket mer. 

Sissel Edelbo

Vårt senaste tillskott är kimonos från Sissel Edelbo, där alla plaggen är helt unika då de är tillverkade av återanvänt tyg från bland annat Indiska saris. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger och skapa något nytt! Det är "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga, snygga kimonos. Därför kan man se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare, vilket ger en ytterligare personlig touch.