Yogaaccessoarer och yogasmycken

I dagens samhälle tillhör inte avslappning och den själsliga- och mentala friden vår prioritet – vilket kan fläcka av sig på din meditation. Ta hjälp av ett Mala halsband och dess 108 pärlor för att hålla räkningen i ditt mantra och upptäck dess lugnande effekt som tar dig till ett fullständigt meditativt tillstånd. Pärlornas antal representerar enheten, tomheten och oändligheten och yogahalsbanden finns i många vackra varianter med olika fokus från Nouelle.

Även ett stenarmband från ”Nouelle” kan vara ett hjälpmedel i vardagen som fungerar som en påminnelse att stanna upp och andas. De vackra yogaarmbanden liknar ett Mala halsband, med vissa förändringar. Pärlantalet har inte någon specifik betydelse i ett yogaarmband, mer än om du själv tillägnar en betydelse åt ditt armband.

Att frysa om fötterna eller ha håret i ansiktet kan även det vara ett jobbigt störningsmoment, men det går att lösa med våra härliga yogastrumpor eller tåstrumpor från ToeSox och fina och bohemiska hårband från Sissel EdelboYogastrumporna är en antihalkstrumpa som gör att du står stadigt på din yogamatta utan att halka. Både yogastrumporna och hårbanden finns i flertalet underbara färger och mönster – något som passar alla!

 Pssst… Visste du att hårbanden dessutom kan användas som stilfulla armband?

Tåring Zeus - Yogia Tåring Zeus - Yogia
129 kr
Tåring Dots - Yogia Tåring Dots - Yogia
129 kr
Namaste - keps Namaste - keps
225 kr
Love Warrior - keps Love Warrior - keps
225 kr
Messy yoga hair keps Messy yoga hair keps
225 kr