Yogaaccessoarer och yogasmycken

I dagens samhälle tillhör inte avslappning och den själsliga- och mentala friden vår prioritet – vilket kan fläcka av sig på din meditation. Ta hjälp av ett Mala halsband och dess 108 pärlor för att hålla räkningen i ditt mantra och upptäck dess lugnande effekt som tar dig till ett fullständigt meditativt tillstånd. Pärlornas antal representerar enheten, tomheten och oändligheten och yogahalsbanden finns i många vackra varianter med olika fokus från både Nouelle och The beautiful nomad.  

Även ett stenarmband från ”Nouelle” kan vara ett hjälpmedel i vardagen som fungerar som en påminnelse att stanna upp och andas. De vackra yogaarmbanden liknar ett Mala halsband, med vissa förändringar. Pärlantalet har inte någon specifik betydelse i ett yogaarmband, mer än om du själv tillägnar en betydelse åt ditt armband.

Att frysa om fötterna eller ha håret i ansiktet kan även det vara ett jobbigt störningsmoment, men det går att lösa med våra härliga yogastrumpor eller tåstrumpor från ToeSox och fina och bohemiska hårband från Love Ibiza. Yogastrumporna är en antihalkstrumpa som gör att du står stadigt på din yogamatta utan att halka. Både yogastrumporna och hårbanden finns i flertalet underbara färger och mönster – något som passar alla!

 Pssst… Visste du att hårbanden dessutom kan användas som stilfulla armband?

Tåring Wave - Yogia
129 kr
Tåring Inca - Yogia
129 kr
Tåring Dots - Yogia
129 kr
Tåring Twist - Yogia
129 kr
Gurus sandaler - Pink
Gurus sandaler - Yellow
Gurus sandaler - Mint green
Gurus sandaler - Tamarind black
Gurus sandaler - Granite Grey
Sjal med vingar från Shovava - Spark