Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yogaaccessoarer och yogasmycken

En vacker accessoar kan betyda mycket till din yoga. Det kan vara både praktiskt som yogastrumpor och sjalar när du fryser, men även själsligt. Ett yogahalsband eller mala när du mediterar, eller ett yogaarmband som sitter på armen som en påminnelse om att leva och andas. 

"Namaste"  keps
195 kr

Yogasmycken och yogaaccessorarer kan vara allt från halsband, armband, ringar, hårband till  strumpor och underkläder. Det är inte tvunget att man ska vara en yogis för att använda dessa yogasmycken och yogaaccessoarer. Utan vi kallar det så för att det har en mening i det yogiska livet både på och utanför yogamattan.

Yogasmycken

Vad är så speciellt med yogasmycken? Jag skulle vilja säga att ett yogasmycke är ett smycke som berör dig på ett personligt plan. Det kan egentligen vara vad som helst som betyder lite extra. Ofta kanske det finns en vacker text på ditt yogahalsband eller yogaring som tilltalar just dig lite extra. Så får dig att bli påmind om livet och hur du väljer att leva det. Ett yogasmycke kan var halsband, ring, armband eller en annan yogaaccessoar som du smyckar dig med. Ett exempel på en yogaring som finns i Yogias sortiment är ringen Breathe. Det står skrivet inuti ringen som en varm påminnelse att pausa och andas. Något vi ständigt behöver blir påminda om. Ett annat exempel är yogahalsbanden som också kallas för Mala, som är väldigt fint att använda till meditationen.
Ett yogasmycke är väldigt trevligt att ge bort i present då det ofta blir väldigt personligt och genomtänkt att ge tex ett armband med en vacker tilltalande text, eller med vackra välgörand kristaller och stenar som kan förstärka det man behöver hjälp med. Ett exempel på detta är yogahalsbandet Heal från The Beautiful Nomad som består av stenen Quartz. Quartz är den mest kraftfulla healing stenen som hjälper dig att skapa balans.

Det är viktigt att veta att man absolut inte behöver yoga för att använda ett yogasmycke. Det är budskapet och vad smycket står för som är det viktiga. Att du känner in att det är rätt smycke för dig. 

Yogastrumpor

Yogastrumpor från Toesox och Tavi Noir har olika egenskaper, men gemensamt att du kan använda alla under yogan. Det har antingen det patenterade halkfria greppet under sulan och/eller femtå design som är precis som vantar. Varje tå har sitt utrymme. Det gör att du kan flexa med tårna trots att du håller dig varm om fötterna under yogan. Det finns också långa strumpor och benvärmare för dig som har svårt att hålla dig varm både under yogan men även en kylig dag. De långa strumporna har ofta fina detaljer som gör att de blir otroligt vackra att ha till ett par stövlar eller kängor ävan utanför yogamattan. Många av oss tycker det är underbart med morgonyoga och vill ibland inte ta på oss för mycket. Då är det perfekt att stanna i underkläderna eller i nattlinnet och bara dra på sig ett par långa strumpor med grymt antiglid-system. 

Underkläder

Vi säljer PURAs bambutrosor som är framtagna efter våra kunders önskemål. Trosorna är mjuka & sköna och sitter perfekt. De har bred ribb i sidan och tät ribb i grenen, inga sömmar och inget gummiband. Bambutrosornas har antibakteriella egenskaper; kliar aldrig och är både antistatiska och lågallergena. Bambun absorberar fukt  2-4 gånger mer än bomull och är fri från onödiga kemikalier och besprutningsmedel