Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yogia - Varumärken

Yogia erbjuder en noga utvald blandning av välkända varumärken, men också sådana som är relativt okända och där varje plagg är ett hantverk skapat med stor omsorg och yrkesstolthet.
Nedan hittar du ett urval av de varumärken som vi har valt att erbjuda dig här på Yogia. 


Yogias Varumärken

Det finns en ständig strävan hos människor efter att hitta varumärken som ger oss det där lilla extra. Yogia erbjuder en noga utvald blandning av välkända varumärken, men också sådana som är relativt okända och där varje plagg är ett hantverk skapat med stor omsorg och yrkesstolthet. 

Det finns människor som inte lägger någon vikt vid att känna sig fina då de yogar eller tränar, men sen finns det också de – inte minst jag själv – som mår bra av och uppskattar att ha på sig kläder som de trivs med och känner sig vackra i. Det finns nog ingen som inte ogillar känslan av att tröjan kasar upp och blottar magen, eller av att ha på sig byxor med för låg midja så att trosorna syns där bak. Som utbildad yogainstruktör och aktiv utövare kan jag inte bara relatera till problemen, utan även ha dem i åtanke när jag väljer vilka produkter jag ska ta in. För mig är det oerhört viktigt att plaggen är bekväma och uppfyller sitt syfte – alltså att det går att yoga eller utföra annan träning i dem.

Också i hemmet mår vi bra av att omge oss med vackra, betydelsefulla saker. En vacker, stilren tavla med ett citat eller budskap kan förbättra alla dagar – även de sämsta! Med heminredning är det viktigt att välja sina saker med omsorg och inte ha mer omkring sig än vad som faktiskt används eller som man mår bra av att titta på. Yogia har ett brett utbud också av vackra heminredningsdetaljer för den inredningssugna. Jag är utbildad Graceful Living Design/Inredningskonsult – en utbildning inriktad på hållbarhet och besjälad inredning – och använder mina kunskaper i kombination med hjärtat när jag väljer produkter!