Yogamatta PROLite Black - Manduka

899 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Mandukas PROLITE Mat är som PRO men lite tunnare och därför också lättare. Med en livstids garanti har det varit omtalad som en av marknadens bästa matta i många många år. En stor favorit till Hot Yoga entusiaster.

  • Färg: Black (svart) 
  • Vikt: 1,8kg
  • Mått: 61 cm x 180 cm x 5mm
  • Skötselråd:  Lätt att torka av med fuktig trasa. Använd gärna Manduka mattvätt. Tvätta ej i tvättmaskinen eller spola av med vattenslang!

En mjukt dämpande känsla och mycket greppvänlig yta. Toppskikt av halkdämpande material. Den stängda cellytan förhindrar fukt, mikrober eller bakterier från att absorbera in i mattan och mattan är väldigt lätt att rengöra. Bra att ha med på resan pga låg vikt.

Denna mattan blir bara bättre med flitigare användning! OEKO-TEX certified och helt giftfri produktion. 100% latexfri.

Precis som dins favoritjeans eller ett par skor så behöver mattan en inkörningsperiod för att den ska bli riktigt bra, och som Du vill ha den. Man kan räkna med ca 3 månaders daglig användning. Om att slippa vänta på detta rekommenderar vi att man ser videoklippet här ovan där Manduka visar hur man på ett enkelt sätt kan strö salt på mattan och låta stå i 24 timmar för att sedan torka bort.

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE