Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear är ett danskt mode- och yogavarumärke. Kollektionen med yogakläder är inspirerad av färger och ljus, som är hämtade från den skandinaviska naturen, i kombination med en vacker, feminin minimalism – detaljer som genomsyrar varje plagg. Moonchild Yoga Wears kollektion består av olika yogaleggings, yogatoppar och yoga-bh.

Sport-BH Yoga Daybreak - Moonchild Yogawear Sport-BH Yoga Daybreak - Moonchild Yogawear
Yogaleggings Daybreak - Moonchild Yogawear Yogaleggings Daybreak - Moonchild Yogawear
Sport-BH Yoga Seamless Zen Top Graphic - Moonchild Yogawear Sport-BH Yoga Seamless Zen Top Graphic - Moonchild Yogawear
Yogatop Supernova Twisted top Blue Clay - Moonchild Yogawear Yogatop Supernova Twisted top Blue Clay - Moonchild Yogawear
Yogaleggings Supernova Blue Clay - Moonchild Yogawear Yogaleggings Supernova Blue Clay - Moonchild Yogawear
Sport-BH Yoga Seamless Zen Top Neo Mint - Moonchild Yogawear Sport-BH Yoga Seamless Zen Top Neo Mint - Moonchild Yogawear
Sport-BH Yoga Seamless Zen Top Rose Dust - Moonchild Yogawear Sport-BH Yoga Seamless Zen Top Rose Dust - Moonchild Yogawear

Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga
Wear är ett danskt mode- och yogavarumärke som grundades år 2015. Kollektionen med yogakläder är inspirerad av färger och ljus, som är hämtade från den skandinaviska naturen, i kombination med en vacker, feminin minimalism – detaljer som genomsyrar varje plagg. 

Den drivande kraften bakom Moonchild Yoga Wears varumärke är Louise Wang Nielsen. Som företagets creative director besitter Louise ett öga för detaljer och ett kunskap om mode utan dess like. Därtill har hon en stor kärlek för yoga och en brinnande passion för miljön, vilket har resulterat i att företaget – till stor del på hennes direktiv – skapat ett internationellt beryktat varumärke. Plaggen designas i Danmark och tillverkas i EU med certifierat miljövänliga tyger importerade från Italien – detta då grundarna är måna både om kvalité, miljö och arbetarnas rättigheter. Allt designas också med fysisk aktivitet och träning i åtanke; materialen är snabbtorkande, och plaggen är både bekväma och hållbara – vilket gör dem utmärkta för yoga, pilates, dans och annan fitness.

Yogia har ett stort utbud av Moonchild Yoga Wears plagg i lager. Både byxor och träningsbh:ar finns i olika modeller och med en mängd vackra och unika tryck. Med andra ord så är Moonchild Yoga Wear ett märke för alla yogisar som letar efter yogaplagg med det där lilla extra!

Moonchild Yoga Wear och Action Aid Child

Företaget har ingått i ett samarbete med Action Aid Child, en hjälporganisation som stödjer och tar hand om utsatta barn i Indien. För varje köpt plagg av märkets höst/vinterkollektion från 2016/17 så bidrar du med en andel som går till att förbättra barnens utbildning och hälsa – allt för att ge dem bättre förutsättningar att klara sig bra i livet. Du får alltså inte bara ett vackert yogaplagg för din egen del, utan hjälper även någon annan, som inte varit lika lyckligt lottad, i processen!