Kundomdömen!

Vi på Yogia får ofta väldigt fina omdömen från våra kunder. Framför allt på vår Facebook där du kan lämna ett betyg från 1-5 stjärnor och lämna en kommentar. Det går också bra att lämna omdömen på vår Instagram eller via mejl. Något vi är jätteglada över att ta emot både för att kunna förbättra vår kundservice men också få respons på det arbetet vi utfört så vi vet om det uppskattas. Era omdömen räknas för oss, något vi vill uppmärksamma här. Ni säger ofta tack, men vi vill passa på att tacka er! 

"When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance"

"Hej. Blev gladeligen överraskad när jag öppnade förpackningen. En inpackning utöver det vanliga, med fint papper, rosett o tepåse 😃. Blev så överraskad och glad när jag såg det, tack för glada överraskningen och för den snabba leveransen. Teet ska jag prova ikväll 😀."
- Suzana, mail 8 oktober 2018

Tack för supersnabb & fin leverans! Namaste.

- Jenny Johansson
5 stjärnor Facebook 31 juli 2018

Snabb leverans, kläderna så fina och blev så rörd av den fina inslagningen och det personliga meddelandet.

- Martina Shields
5 stjärnor Facebook 30 juli 2018

Blev löjligt glad när jag fick mina yogabyxor på posten idag. Vilket fint litet paket de låg i. Man blir verkligen sugen på att beställa mer. Byxorna är något av det skönaste jag nånsin haft på mig.

- Veronica Dacke
5 stjärnor Facebook 29 juli 2018

Beställde tidigare i veckan för första gången från Yogia. De har ett bra utbud och bra priser. Snabbt gick det också! Jag fick varan på bara någon dag fint och personligt inslagen. Ska strax lägga en beställning till...

- John Maren
5 stjärnor Facebook 28 juli 2018

Bara öppna paketens yttre förpackning och finna ett inslaget paket med en liten gåva och ett personligt brev (skrivit för hand) gör att man känner sig uppskattad. Namaste. #kärlek

- Patric Strandqvist
5 stjärnor Facebook 25 juli 2018

Beställde ett armband som verkligen levde upp till mina förväntningar. Och jag blev glad över hur fint den kom paketerad. Paketet till och med luktade gott! Jag uppskattade det verkligen, tepåse och allt! Tack! 

- Linnea Hjorter
5 stjärnor Facebook 18 juli 2018,

Rekommenderar Yogia. Snabb leverans. Omsorgsfullt inslagna paket, sköna & snygga kläder.

- Jenny Hansson
5 stjärnor Facebook 10 juli 2018

Jag älskar mina yoga democracy brallor som ni levererade i det vackraste paket jag fått on line. Lika precious som yogan är i mitt liv. Fast hade jag vetat att jag bor 1 km fr er hade jag hellre kommit förbi och hälsat på! Varmaste tack för att ni gör så bra, vackra och coola yoga prylar tillgängliga. Namaste.

- Alexandra Johnsson
5 stjärnor Facebook 1 juli 2018

Superbra på alla sätt och vis

- Laila Svensson
5 stjärnor Facebook. 30 juni 2018

Dagen efter beställningen gjordes så fanns det att hämta ut. Var ett nöje att öppna ett så fint inslaget paket, här talar vi om en genuin servicekänsla. Tack snälla!

- Joakim Johansson, 
5 stjärnor Facebook 26 juni 2018 

Jättefina kläder och finfin service.

- Karin Larén Hallström
5 stjärnor Facebook 19 juni 2018

Hej! Wow vilka kläder! Ni är min absoluta favorit vad gäller yogakläder. Återkommer gärna!

- Klara,
Mejl 26 juni 2018

Hej, fick ett vackert inslaget paket i posten, funderade på att inte alls öppna det..... Bilden på kläderna kommer kanske senare, ifall jag kommer ihåg att ta en. Tusen tack, är enormt förtjust i er butik. Hälsningar från Finland.

- Camilla Backman
Mejl 19 juni 2018

Hej. Jag ville bara säga att jag blev så glad när jag fick mina fina varor från er och Yogamattan med drömfångaren är fantastisk! Detta var min allra första kvalitetsyoga matta, och jag undrar nu varför jag inte investerat i en ordentlig matta förrän nu! Det kändes verkligen att ni skickat paketet med kärlek och omsorg och paketerat så fint.

- Carolina
Mejl 19 juni 2018

Jag hämtade mitt paket idag och tillhör jämfotahopparna. Fint inslaget paket, handskriven hälsning och en matta som var väldans skön att yoga på. Kan inte bli bättre!

- Åsa Sjöland
Mejl 7 juni 2018

"Beställde för första ggn på Yogia i veckan. Och alltså sitter här med tårar i ögonen. Efter en tung vecka så går jag in och beställer de där otroligt vackra tightsen jag sneglat på en tid. Behövde boosta mig själv. Så skickar in en beställning, på en dag låg varan i min brevlåda! I den vackraste inslagning man kan tänka sig, en tepåse, fint brev och personlig handskriven hälsning. Blir fånigt rörd men i min värld är det också kärlek, förmågan att se ALLA sina kunder, och ge förutom god service det där lilla extra som gör att man känner sig sedd. Kommer med glädje handla fler ggr och varmt rekommendera andra att göra så också. Nu skall jag bara spara ihop till en yogamatta också. Varmt tack och Namaste!"
- Malin Näslund Facebook 5 stjärnor 18 maj 2018

Jag blev så varm i hjärtat och glad över paketet, barnsligt glad och överraskad. Kläderna passade som en smäck och var supersköna, jag återkommer definitivt som kund!

- Cathrine Jensen
5 stjärnor Facebook 27 maj 2018

Så fint och personligt brev med leveransen! En tepåse som doftar ljuvligt ska avnjutas genast och tack för fint inslagna produkter!

- Marlene Ström
5 stjärnor Facebook. 23 maj 2018

Jag hämtade mitt paket idag och tillhör jämfotahopparna. Fint inslaget paket, handskriven hälsning och en matta som var väldans skön att yoga på. Kan inte bli bättre!

- Åsa Sjöland
Mejl 7 juni 2018

Är supernöjd med allt! Snabb leverans, ursnygga och sköna kläder. Fabulöst fint paket! Tack! Kommer beställa många fler gånger!

- Anna Andersson
5 stjärnor Facebook 21 maj 2018

Underbara grejer och underbara paket, med en rosett och ett handskrivet meddelande som Tack! och tepåsen som alltid är med! UNDERBART!!

- Gunilla Olsson
5 stjärnor Facebook, 18 maj 2018

Bästa webbutiken med yogaprodukter! Stort urval. Hög kvalitet på både produkter och service. Paketen är så,kärleksfullt och omtänksamt inslagna. Så nöjd med de fina tröjorna jag beställde. Handlar med nöje hos dig igen.

- Bitte Arnald
Facebook 5 stjärnor 5 maj 2018

Hej Katarina, Jag är supernöjd med de coola strumporna och de fina meditationskuddarna. Tusen Tack!

- Hälsar en mycket nöjd Anita, mejl 6 maj 2018

Hej! Jag är en jätte nöjd kund till er. Fina kläder och yoga tillbehör. Det känns mycket personligt när jag får min beställning i fint inslaget paket och alltid en te påse, så uppskattat

- Vänliga hälsningar Marianne, Mejl 25 april 2018

Extremt snabb leverans. Jättefint paketerat med personlig service. Fin hemsida och bra utbud. Speciellt bra information på hemsidan gällande val av yogamatta. Samma priser som på andra hemsidor (men antagligen mycket bättre service). Min nya favorit yoga-onlinebutik!

-Elinor Meiby
Facebook 5 stjärnor 19 mars 2018

Vill ju handla igen och igen, oj vilken fantastisk omsorg du ger dina kunder!

- Helen S Nilsson,
Facebook 5 stjärnor 16 mars 2018

Vackra sköna kläder som levereras i finaste paket och yogamattor av fin kvalité. Rekommenderas Varmt.

- Eva Andersson
Facebook 5 stjärnor 14 mars 2018

Fint paket, ännu finare innehåll. Jag är supernöjd. Snabb leverans, vilken service.

- Maria Gustavsson
Facebook 5 stjärnor 12 mars 2018

Jag fick min beställning och är jätte glad över de underbara sakerna härligt tyg i kläderna är så tacksam.

- Elenor Hjalmarsson
mejl 28 Februari 2018

Hej Katarina, Tack för snabb leverans, otroligt snyggt förpackad och ringarna är helt magiska. Du har en super fin webshop och jag hoppas att du kommer att trivas i din nya lokal. Fortsatt trevlig vecka, må gott! Hälsningar från en mycket nöjd kund.

- Maria,  Mejl 27 Februari 2018 

Jag har mottagit halsbandet nu och jag ville bara säga att det var så himla fint! Halva upplevelsen var också att få öppna paketet för det var så vackert inslaget. Tusen tack!

- Vänliga hälsningar Miranda,
mejl 27 februari 2018

"Jag ville bara skicka iväg ett par ord för att tacka för en väldigt positiv köpupplevelse från dig. Min order kom på en dag och allt var så fint och personligt inslaget att jag blev alldeles varm och glad när jag packade upp produkterna. Det är så himla kul med personlig service och jag uppskattade allt från fint presentpapper och handskriven hälsning till den lilla söta tepåsen. Stort tack, jag kommer handla fler gånger från dig och rekommendera mina vänner att göra detsamma."
- Anna mejl 8 september 2017 

Fantastiska kvalitéer & helhetstänk. Den mest omsorgsfulla beställning jag mottagit. Så vackra paket med mycket kärlek. Kan varmt rekommendera Yogia.

- Chatarina Johansson
Facebook 5 stjärnor 22 februari 2018

Alltid lika roligt att öppna paketen från Yogia och mötas av omsorgsfullt inslagna saker och handskrivna kort. Känns som det strålar ut kärlek och omtanke ur paketet. Mitt nya favoritställe att handla från.

- Josefine Johansson Nilsson, Facebook 5 stjärnor 15 februari 2018

Beställde igår och ett urgulligt paket kom med leveransen idag! Jättenöjd med varorna så det kommer garanterat att bli fler beställningar i framtiden!

- Annette Davidsson
Facebook 5 stjärnor 14 februari 2018

Tack för en snabb leverans och extra tack för den lyxiga inslagningen med silkespapper & band. Så nöjd med min nya Yogamatta!

- Ninnie Juhlin,
 Facebook 5 stjärnor 11 februari 2018

Uppskattade väldigt mycket det personliga och vackert inslagna paketet med mina beställda kläder. Blir premiär på yogan imorgon!

- Maria Jacobson Ekberg, Facebook 5 stjärnor 10 februari 2018

Jag förväntade mig inte så bra service. Det är ovanligt att det händer, tycker jag. Så jag är mycket tacksam!

- Nanna Helgadottir
31 januari 2018

Som sagt, tusen tack för superb service, jag kommer definitivt att återkomma för min egen del också!

- Jenny Boljang, 31 januari 2018

Snabb leverans, fin inslagning och ljuvlig produkt - en yogatröja.

- Maria Hilling
Facebook 5 stjärnor 20 december 2017

Jag är väldigt tacksam för din värme o stora hjälpsamhet. Jag återkommer gärna i framtiden då du har gjort allt för att skapa trygghet för mig som din kund.

- Erika Elgstrand,
Mejl 4 januari 2018

Thanks for all your effort, your costumer service is amazing!

- Karin Vergoossen
Netherlands 12 december 2016

Tack så mycket! Så snabb och bra service. Känns så bra att handla av dig.

- Hälsningar Emma Haglund
7 december 2017

Ville bara tacka för snabb och supertrevlig service!

- God Jul//Barbro, mejl 5 december 2017

Hej! Tack för leveransen av min beställning från er. Ett riktigt trevligt paket att få med omtanke hela vägen. Återkommer med fler beställningar i framtiden.

- Hälsningar Kristina Parnerup, mejl 5 november 2017

Hej Katarina! Jag blev jättenöjd med toppen och glad när paketet kom så snabbt och så fint inslaget, en glädje att öppna ett så fint paket, och med en personlig hälsning.Tack Kära Du för all information kring denna topp. Jag kommer att sprida bland mina vänner, denna otroliga service och såå fina varor. Än en gång Stort Tack.

- Vänliga Hälsningar/ Gunilla, mejl 14 oktober 2017

Hej. Idag har jag fått min beställning ifrån er och jag kände att jag var tvungen att skriva till er. Jag blev så lycklig och glad när jag tog bort transport påsen och hitta så fint inslagna varor.Det kändes som det var gjort med omsorg och kärlek och jag blev så glad.

- Anna Nilsson
Mejl 20 september 2017

"Underbar upplevelse att handla från Yogia! Snabb leverans, och det var dubbelt så roligt att få öppna paketet när det kom. Inte nog med att det kom snabbt med jättebra produkter som beskrivs perfekt på hemsidan (med bra priser dessutom!), men det värmde väldigt mycket att även få se hur personligt och fint det var packat. Det märks verkligen att den här butiken ägs av någon som brinner för det de gör, och vill sprida sin passion och glädje för yoga till andra! Tack! Kommer definitivt handla här framöver! "
- Nadia Tamlyn Leyman Facebook 5 stjärnor 4 januari 2018

Snabb leverans och superbra service. Fina kläder. Har bara ett problem med kläderna jag köpt. Jag vill ha dem jämt.

- Maria Ekenstierna
Facebook 20 september 2017

Supersnabb leverans, otroligt glatt överraskad av den fina inslagningen, ett personligt tack och en liten tepåse som present - underbart! Och dessutom var byxorna som jag beställt jättesköna, snygga och passade perfekt!

- Cecilia Mörnhed
Facebook 18 augusti 2017

Bra sortiment, snabba leveranser och bra kundtjänst. Som pricken över i:et var paketet mycket fint och omsorgsfullt förpackat. Extra personligt med en handskriven hälsning gällande det jag var i kontakt med kundtjänst om. Supernöjd! Kommer i första hand kolla Yogia nästa gång jag ska beställa yogasaker.

- Carolina Hedlund
Facebook 10 augusti 2017

Fast delivery, very nice customer service, attentive and personal attitude. Everything is exactly as it should be when it comes to yoga experiences!!! Lycka till, Katarina!

- Zivile Gudonyte
Facebook 19 september 2017

Kjempefornøyd med servicen. Tok ikke lang tid til Norge og de var så pent innpakket. Tusen takk! 

- Beate Kolpus Streitlien, Facebook 17 juli 2017

Hej. Jättegoa byxor..Passade perfekt. Snabbt gick de att få dom. Så personligt oxå. Kommer att beställa mera! Från en väldigt nöjd Annicka.

- Annicka, mejl 20 juli 2017

Tack för fantastik service, den absolut bästa!! Kram.

- Anna Magnusson, 15 juli 2017

Hej! Vill bara höra av mig och tacka för att du hade slagit in min matta så fint! En glad överraskning. Mattan är toppen och jag återkommer självklart till din shop när jag behöver något mer! Trevlig sommar!

- Jenny, 13 juli 2017

Så himla fina kläder, varmt tack!! Ta gärna in fler byxor från urban godess, så underbara. Tack igen för det ni gör.

- Helene Olsson
Mejl 19 juni 2017

Hej, Jag vill tacka för kläderna jag beställde, snabb leverans, och vilket paket!! Så vackert och omsorgsfullt inslaget! Blev så glad och kommer handla här flera gånger! Ja en fin dag!

- Linda Silander
Mejl 15 juni 2017

Tack Katarina för superfin service. Ha en go dag.  Mycket nöjd kund.

- Sanna Johansson
Mejl 8 juni 2017

Hej Katarina! Fick det fina paketet av dig idag.. byxorna är super & all omtanke i paketet är bara så ljuvligt, tack snälla du för all kärlek som går ner i varje paket. Massor av tack fina du.

- Kram Helena
Mejl 30 maj 2017

Nu har jag fått era fantastiska ringar. Du - den finaste försändelse jag fått! Pappret runt ringarna, de små påsarna de låg i, hjärtkuverten runt fakturan med så fin thank you klisterlapp och en handskriven hälsning!Namaste. Allt gott till dig.

- Alexandra Pantzar, 26 april 2017

Tusen tack för de fina kläderna som kom fram igår. Vilken snabb leverans. Tack för fin service. Varma hälsningar.

- Caroline, 20 april 2017

Hej Katarina - Tack för suverän service. Service även med hjärtat. Bästa hälsningar och trevlig helg.

- Magnus, 30 mars 2017 

"Vilken fantastisk service! Som många andra har sagt var paketet rena lyckan att öppna, så vackert inslaget och med handskriven personlig hälsning mm. Allt fungerade felfritt från att titta runt på webbsidan (mycket lätt att se korgen medan man fortsätter shoppa och det går att hoppa fram och tillbaka), köpa (bästa beställningssidor jag har sett!) och betala (älskar Klarna). Produkterna var mer än bra, men det är ju en annan historia. Köp Dharma bums leggings, det är allt jag kan säga! Tack snälla för en heartwarmimg shopping experience."
- Rhiannon Sanders 29 september 2017

Stort tack för ett fint paket och trevligt bemötande samt snabb hantering. Jag återkommer!

- Anna-Luisa, 29 mars 2017

Tack för all hjälp verkligen! Älskar din butik och kommer vara en återkommande kund.

- Nina Abrahamsson
25 mars 2017

Älskar din sida! Bästa yogasidan och rekommenderar alla min yogisar att gå in och kika.

- Linda, 21 februari 2017

Tack för snabb och fin service - och för en fantastisk fin webbsida med massor av fina saker som visas med värme!

- Maria, 20 februari 2017

Snabb service och mkt trevligt bemötande! Och väldigt fint paket med bra produkter i.

- Johanna Wärnbring
22 februari

Fick en fantastiskt vacker yogamatta i present och den var så vackert inslagen och mattan är helt fantastisk - 5/5 stjärnor!

- Pia Westergren, 6 februari

TACK så mycket för den lilla överraskningen!Är väldigt nöjd med alla saker jag köpt av dig, yogamatta, klossar, tröja, mala, armband och ring! Kommer tillbaka snart igen! Ha en trevlig helg nu! Sat Nam! 

- Catja, 27 januari 2017

Glatt överraskad utav fina paket med underbara yogakläder. Min favoritbutik på nätet.

- Anneli Edvardsson
24 januari 2017

Jag fick mitt Love mala hem idag. Så vackert! Jag älskar det! Så himla fint paket också och super snabb leverans. Tusen tack!

- Varma hälsningar Julie
20 januari 2017

Fick hem mina i dag, jag är så nöjd. Sen så kom allt så fint inslaget med vackert papper och band. Tack för att du skämmer bort dina kunder Yogia.

- Ysavonne, 19 januari 2017

Idag har jag fått fina, jättefina yogakläder, som passar perfa. Så himla gulligt paket, tack. Bästa hälsningar!

- Gudrun Sondell
i Härnösand 17 januari 2017

Tack än en gång för en en superservice. Bara att öppna det fina paketet är en glädje!

- Ingela, 17 januari 2017

Super duper bra !Sköna snygga och bestjälade saker med omtanke .

- Namaste Annette Berggren
11 januari 2017

Tack för en väldigt bra service och snabb leverans.

- Johanna, 28 december 2016

Hämtade mina fina saker idag. Är så nöjd! Namaste.

- Bitte, 20 december 2016

"What a lovely surprise when I received my package from Yogia. My items were lovingly wrapped in beautiful paper and ribbon. Included in the package was a sweet note from the boutique owner along with a tea bag, the return shipping label, and purchase info. And of course my yoga pants and shirts were soft and comfortable, just what I ordered from the website. I will definitely be purchasing again."
- Andrea Garpe Facebook 8 augusti 2017

Tack för mycket god kundvård!

- Hanna Axel
22 december 2016

God Jul och tack för enormt snabb leverans!

- Erika Nordlund,
23 december 2016

Underbar topp. Snabb leverans och fint packat. Varmt tack!

- Lena Westerlund
13 december 2016

Din service är toppenbra!

- MalinJohansson
23 november 2016

Vill tacka för en superfin upplevelse av att shoppa online som kan vara så, ja , opersonligt...Att öppna leveranserna som är så fint paketerade och det faktum att du tog dig tid att skriva ett litet personligt meddelande och skickade med värmande te, tack ska du ha!

- Caroline, 20 november 2016

Ville bara berätta att tröjan har kommit. Så fin och vackert inslagen. Perfekt.

- Gull-Britt Grafström
12 november 2016

Älskar min matta från Yogia. Snabb leverans och mkt god kvalitet!

- @prinsessanleia
8 november 2016

Snabbaste leveransen någonsin!

- @Keemlu, 3 november 2016

Bra priser och snabb leverans. Blev lite extra glad när paketet kom för det var så fint inslaget.

- Lina Orpus, 8 november 2016

Tack Yogia för alltid lika ljuvliga kläder från Run & Relax.

- @rikhalsakajsa
27 oktober 2016

Älskar ert sortiment. Äntligen en shop som har unika och spännande yogakläder och prylar!

- Emma Bauman
4 oktober 2016

Idag kom min nya supersnygga yogamatta hem. Tack för sjukt snabb leverans Yogia!

- Therese Horn
22 september 2016

Idag fick jag paket från bästa Yogia.se innehållande ett armband med månfaserna på (jag är smått besatt av månen) och ett riktigt snyggt linne! Dessutom alltid så fint och omsorgsfullt paketerat och snabbaste leveransen någonsin. Rekommenderas varmt!

- @yogabyjenny, 16 augusti 2016

Fantastisk service! Snabb respons/svar på frågor och lika snabb leverans! Känns personlig och samtidigt professionellt - en rätt ovanlig kombination nuförtiden!

- Anna Redin, 1 juni 2016

En fantastiskt fin och inspirerande sida med annorlunda yogaprylar och annat kul som inte finns överallt.

- Petra Lindell, 20 april 2016

"Hej! Paketet kom redan igår och fast det var så fint inslaget så pillade jag försiktigt upp det och tittade. Väldigt fin flaska och jag är säker på att hon som ska få den kommer att bli så nöjd.Jag är mycket nöjd med min vara, snabbhet och förträfflig service, så mysigt att få en så fin försändelse och dessutom med handskrivet brev. Tack! God jul." 
- Elisabeth, mejl 14 december 2017