Kundomdömen!

Vi på Yogia får ofta väldigt fina omdömen från våra kunder. På vår Facebook kan du lämna en rekommendation och även en kommentar om du önskar. Det går också bra att lämna omdömen på vår Instagram eller via mejl. Vi är jätteglada över att ta emot återkoppling, både för att kunna förbättra vår kundservice men också för att få respons på det arbetet vi utfört så vi vet om det uppskattas. Era omdömen räknas för oss, något vi vill uppmärksamma här. Ni säger ofta tack, men nu vi vill passa på att tacka ER! 

"When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance"

Wow - blev på riktigt tårögd när vi mottog det vackra och personligt inslagna paketet som utstrålade så mycket värme och omtanke! Dessutom supersnabb leverans. Något helt utöver det vanliga ❤️🙏
- Maria Lindblom, Facebook rekommendation 18 september 2019


Jäkligt snabb leverans och härlig inpackning med en personlig touch! Rekommenderas starkt 🎉 Plus är kvalitén på glasflaskan och läderskyddet super 👌🏼

- Alex Mourad,
Facebook rekommendation 
3 september 2019

Den fina klädkvalitén, den personliga servicen, den varma omtanke som präglar företagets hantering av kunderna 

Helene Tivemark
Facebook rekommendation 
30 augusti 2019

Supersnabb leverans, kläderna var fint inslaget och pricken över i:et - ett personligt handskrivet meddelande 🥰

- Jenny Hörberg 
Facebook rekommendation 
6 augusti 2019


Mycket nöjd med kvalitet, storlek och färg. Stämmer med bild och reklam här på fb, och snabb leverans👍 Tack🌸

- Maria Nilsson,
Facebook rekommendation 
3 augusti 2019

Personlig och varm service, och en makalöst fin felhantering 

I´ll be back!

- Johanna Bergman
Facebook rekommendation 
2 augusti 2019

Fantastisk bra service och supertrevlig personal🥇 Köpte båda deres egna märke och annat och är mycket nöjd med kvaliteten. Jag kommer tillbaka 🙏

- Merethe Bråthen, 
Facebook rekommendation
 1 augusti 2019


Happiness in a box. Wanted this mat for so long and finally I found it at Yogia. Love the personal attention in every step of the order as well as the fast delivery.

@johannahansen,
Instagram kommentar 
27 juni 2019

Tack för att ni hjälpte till att lyfta en tung onsdag! Lång dag på jobb blev betydligt lättare efter att jag hittade ett fint paket i brevlådan!! Underbart att få en sådan personlig service! Jag återkommer snart med ny beställning!! Namaste, stort tack för ert engagemang

Malin Pettersson
Facebook rekommendation 
27 juni 2019

Så fin min drömmatta är. De fina orden jag fick av er är man så glad över. Yoga för mig är balans både i själen, tankar och livet. Tack.

Paula Honda
Facebook rekommendation 
19 juni 2019


Jag vill bara tacka och meddela att jag är jättenöjd med min beställning och det jättefina paketet man fick det i! Jag blev jätteglad! Trevliga detaljer som gör att jag alltid kommer titta hos er framför andra företag i framtiden.

- Jenny Rönn,
Mejl 24
 april 2019

Hej, jag har verkligen varit sååå himla nöjd med de saker jag beställt hos er. Tack för fin service också.

- Crisula Nordström
Mejl 16 maj 2019

Hämtade mitt paket jag beställt av er idag. Ville bara säga tusen tack va fina ni är. Sånt blir man glad av. Dessutom var allt så fint inslaget. Verkligen tack. Jag kommer beställa mer grejer från er.

- Emma, 
Mejl 23 maj 2019


Supersnabb och smidig service! Kändes personligt från början till slut. Jag beställde en resematta sent måndag kväll och hoppades hinna få den innan avresa på torsdagen. Sååå glad jag blev när jag hämtade hem paketet (och vilket vackert paket) redan på onsdagen. Tusen tack för fantastisk fin service

- Maggie Pålsson,
Facebook rekommendation 
11 april 2019

Snabb leverns. Super fina smycken.Det är fösta gången som jag har handlat men inte sista.

- Anna Ericsson
Facebook rekommendation 
29 mars 2019

Riktigt varm känsla i kontakten. Leveransen kom oväntat snabbt och var jättefint packad. Kläderna är som balsam mot huden. På återseende. Namaste!

- Sanna Hansson, 
Facebook rekommendation 
29 mars 2019


Så snabbt mitt paket kom. Så sköna och snygga kläderna var! Och yoga strumporna! Dom är så bra! Nu har jag två par.

- Annika Wiggander,
Facebook rekommendation 
20 mars 2019

Tack för det fina paketet som kom med posten idag! Så fint inslaget, jag blev så glad över den fina tröjan.

- Ragnhild Peterson
Facebook rekommendation 
19 mars 2019

Fick ett underbart fint litet paket häromdagen! Så synd att jag inte tog ett foto innan jag öppnade! Verkligen packat med omsorg och härliga haremsbyxor inuti!!

- Helen Nilsson, 
Facebook rekommendation 
16 mars 2019


Stort tack för bra service och snabb leverans när byxan äntligen fans i lager. Byxorna är supersköna! Kommer varmt rekommendera er till vänner och bekanta. Önskar er en fin dag.

- Liselotte
Mail 20 mars 2019

Hi Yogia girls! Experience ordering with you was very pleasant. Thank you for your attitude, service and products that you provide. I will be ordering from you more.

- Anna
Mail 13 mars 2019

Tack för leveransen, det är som vanligt underbart att få paket av er. Man blir sååå glad för paketen är så fina och jag är sååå nöjd, tröjan satt perfekt. Ni är helt enkelt bäst! Massor med kramar, Namaste.

- Sara
Mail 19 feb 2019


Fantastiskt bra utbud och snabb och smidig leverans! Kommer beställa mer här.

- Urmi Bowallius,
Facebook rekommendation 
8 mars 2019

Supersnabb och supertrevlig service! Jag är väldigt nöjd med mina beställningar från Yogia.

- Amy Ariya Johansson
Facebook rekommendation
7 mars 2019

Hur glad och varm i hjärtat blir man inte när man får ett så fint måndagspaket. Tack Yogia för det där lilla extra som förgyller så.

- Pia Söderberg, 
Facebook rekommendation 
4 mars 2019


Så otroligt snabb leverans! Och mina Yogaleggings var jättefina, kommer att återkomma o beställa mera!

- Anneli Schölin,
Facebook rekommendation 
4 mars 2019

Snabb leverans, med personligt handskrivet meddelande!! Sådant uppskattar jag!! Fint inslaget paket, där man lagt ner lite tid att göra det lite extra. Underbar kvalité på kläderna!! Supernöjd.

- Ing-margreth Tallinger
Facebook rekommendation
7 feb 2019

Snabb leverans och fint paket med personlig hälsning. Kommer handla ifrån er igen. Kommer njuta av en kopp från påsen som var med i mina fina leostrumpor. Tusen tack.

- Anette Lagergren
Facebook rekommendation 
6 feb 2019


Supersnabb leverans och goa yogastrumpor. Fint med personligt meddelande. 

- Yvonne Woodlund 
Facebook rekommendation 
5 feb 2019

Snabb leverans, handskriven hälsning och tepåse. Sitter framför datorn i min bruna Tabita-tröja med Ganesha-byxa och känner mig fin och tacksam.

- Anna Cederberg Gerdrup
Facebook rekommendation
30 jan 2019

Supersnabb leverans, personlig touch med tepåse och handskriven hälsning (plus bra sortiment!) - ser ingen anledning att köpa mina yogagrejer nån annanstans.

- Sara Lange
Facebook rekommendation 
30 jan 2019


Jag vill bara säga hur mycket jag uppskattar den värmen och välkomnande som jag alltid känner när jag får mina beställningar från er! Det är alltid så mysigt, fint och roligt att få öppna paketen med rosett, te, fint papper och en text skrivet med hjärta! Denna värmen behövs i denna ytliga digitala värld!

- Sofie Svarvare
Mail 23 januari 2019

Jag uppskattar ditt svar och ditt engagemang! Det fina engagemanget är det som gör att Yogia slår många andra butiker med hästlängder (...plus det fantastiska utbudet såklart) Ha en riktigt fin kväll och en fin vecka!

- Louise
Mail 21 jan 2019

Tack,  jag är jättenöjd med era produkter. Underbart material i tröjorna. Kommer absolut att handla mer av er framöver. Med vänlig hälsning.

- Annica Karlsson
Mail 17 jan 2019


Ett fint paket kom fortare till min låda än jag hunnit stänga ner webbläsare! Imponerad! Och hittade kanonbra yogastrumpor som klistrar mig vid golvet, precis vad jag letat efter. Gillar verkligen den personliga touchen i paketet!

- Maria Granström 
Facebook rekommendation 
29 jan 2019

Supernöjd och vackert personligt bemötande! Tack! 10 av 10 stjärnor.

- Åsa Lagerqvist
Facebook rekommendation
29 jan 2019

Jag blev jätteglad när jag fick mitt paket och det var så fint gjort med fina band och grönt papper.Sockorna var superfina och passade perfekt. Jag kommer att handla mer av Er.

- Annika Blomquist
Facebook rekommendation 
18 jan 2019


Så glad när jag öppnade och fann min fina yogamatta inslagen med fint band, tepåse och personligt kort! Glatt överraskad.

- Pernilla Ekelund 
Facebook rekommendation 
13 jan 2019

Beställde i förrgår och öppnade paketet idag och blev glatt överraskad av fint band, trevligt brev och en tepåse! Mjuka sköna yogamattor i ull till mig och maken....blir skönt på vårt kalla golv! Tack för snabb service!

- Kerstin Ovegren
Facebook rekommendation
10 jan 2019

Jag känner mig varm om hjärtat- så omsorgsfullt! Fin inslagning, trevligt brev med personlig hälsning och ett gott te uppenbarar sig när jag packar upp. Dessutom en finfin matta! Tack ni på yogia- det märks att ni bryr er om er kund!!

- Karin Bergqvist
Facebook rekommendation 
9 jan 2019


Bara älskar min nya tröja Shakti Jumper Natural Green från Indigo. Tack för snabb leverans, personliga ord på ordern och teet. Alltid så fint inslaget också.

- Annika Östlund, 
Facebook rekommendation 
8 jan 2019

Bara positivt att säga! Snabb leverans, bra produkter och mycket prisvärt. Gillar att det finns kläder i större storlekar. Extra plus för den personliga touchen vid leverans. Jag kommer att återkomma som kund!

- Johanna Lundin
Facebook rekommendation
31 dec 2018

Väldigt fina produkter! Fick två chattra bolster i julklapp och de är underbara! Har tidigare även köpt yogakläder som var både fina och sköna. Ett stort plus är det fina bemötandet, supervänliga och tillmötesgående och även hur fint inslaget allting är när man får varorna. Har bara fina saker att säga om Yogia!

- Sofia Olofsson
Facebook rekommendation 
24 dec 2018


Superstort tack för fantastisk service och underbart bemötande. Då beställer jag tightsen och bärremmen från Moonchild nästa vecka. Önskar dig en härlig kväll!

- Bärbel
Mail 7 november 2018

Tack för fantastiskt fint inpackat & med tepåse & allt. Älskar den röda tråden i färg & design & tanke bakom. Älskar sånt! Kommer helt klart handla mer hos dig! Ha en fin dag mvh

- Maria Henningsen
Mail 5 mars 2018

Så glad för mitt fin fina paket, ditt fina bemötande och toppen är perfekt, vänligen

- Charlotte Haglind
Mail 19 november 2018


 Hej ni fantastiska kvinnor som har yogia ville bara säga att det är så härligt att få paket från er och hemsidan. Blir alltid lika glad när jag öppnar det. Känns verkligen att det ligger kärlek och omtanke bakom varje liten sak. Tack för att ni är ni och för att ni sprider ljus i vardagen hos människor. Massa kärlek
- Lovisa Carstensen, mail 18 september 2018


Tack för supersnabb & fin leverans! Namaste.

- Jenny Johansson
5 stjärnor Facebook 31 juli 2018

Snabb leverans, kläderna så fina och blev så rörd av den fina inslagningen och det personliga meddelandet.

- Martina Shields
5 stjärnor Facebook 30 juli 2018

Blev löjligt glad när jag fick mina yogabyxor på posten idag. Vilket fint litet paket de låg i. Man blir verkligen sugen på att beställa mer. Byxorna är något av det skönaste jag nånsin haft på mig.

- Veronica Dacke
5 stjärnor Facebook 29 juli 2018


Hej. Blev gladeligen överraskad när jag öppnade förpackningen. En inpackning utöver det vanliga, med fint papper, rosett o tepåse. Blev så överraskad och glad när jag såg det, tack för glada överraskningen och för den snabba leveransen. Teet ska jag prova ikväll 😀.
- Suzana, mail 8 oktober 2018


Beställde tidigare i veckan för första gången från Yogia. De har ett bra utbud och bra priser. Snabbt gick det också! Jag fick varan på bara någon dag fint och personligt inslagen. Ska strax lägga en beställning till...

- John Maren
5 stjärnor Facebook 28 juli 2018

Bara öppna paketens yttre förpackning och finna ett inslaget paket med en liten gåva och ett personligt brev (skrivit för hand) gör att man känner sig uppskattad. Namaste. #kärlek

- Patric Strandqvist
5 stjärnor Facebook 25 juli 2018

Beställde ett armband som verkligen levde upp till mina förväntningar. Och jag blev glad över hur fint den kom paketerad. Paketet till och med luktade gott! Jag uppskattade det verkligen, tepåse och allt! Tack! 

- Linnea Hjorter
5 stjärnor Facebook 18 juli 2018,


 Hej! Jag köpte en MIKA tröja till min man i julklapp från er. Jag ville bara tacka för snabb leverans och hur underbart fint den var inpackad! Ville nämna att färgen (saffran) på tröjan är ännu finare i verkligheten än på bilden..

- Sara, mail 20 November 2018


Rekommenderar Yogia. Snabb leverans. Omsorgsfullt inslagna paket, sköna & snygga kläder.

- Jenny Hansson
5 stjärnor Facebook 10 juli 2018

Jag älskar mina yoga democracy brallor som ni levererade i det vackraste paket jag fått on line. Lika precious som yogan är i mitt liv. Fast hade jag vetat att jag bor 1 km fr er hade jag hellre kommit förbi och hälsat på! Varmaste tack för att ni gör så bra, vackra och coola yoga prylar tillgängliga. Namaste.

- Alexandra Johnsson
5 stjärnor Facebook 1 juli 2018

Superbra på alla sätt och vis

- Laila Svensson
5 stjärnor Facebook. 30 juni 2018


Dagen efter beställningen gjordes så fanns det att hämta ut. Var ett nöje att öppna ett så fint inslaget paket, här talar vi om en genuin servicekänsla. Tack snälla!

- Joakim Johansson, 
5 stjärnor Facebook 26 juni 2018 

Jättefina kläder och finfin service.

- Karin Larén Hallström
5 stjärnor Facebook 19 juni 2018

Hej! Wow vilka kläder! Ni är min absoluta favorit vad gäller yogakläder. Återkommer gärna!

- Klara,
Mejl 26 juni 2018


Hej, fick ett vackert inslaget paket i posten, funderade på att inte alls öppna det..... Bilden på kläderna kommer kanske senare, ifall jag kommer ihåg att ta en. Tusen tack, är enormt förtjust i er butik. Hälsningar från Finland.

- Camilla Backman
Mejl 19 juni 2018

Hej. Jag ville bara säga att jag blev så glad när jag fick mina fina varor från er och Yogamattan med drömfångaren är fantastisk! Detta var min allra första kvalitetsyoga matta, och jag undrar nu varför jag inte investerat i en ordentlig matta förrän nu! Det kändes verkligen att ni skickat paketet med kärlek och omsorg och paketerat så fint.

- Carolina
Mejl 19 juni 2018

Jag hämtade mitt paket idag och tillhör jämfotahopparna. Fint inslaget paket, handskriven hälsning och en matta som var väldans skön att yoga på. Kan inte bli bättre!

- Åsa Sjöland
Mejl 7 juni 2018


Beställde för första ggn på Yogia i veckan. Och alltså sitter här med tårar i ögonen. Efter en tung vecka så går jag in och beställer de där otroligt vackra tightsen jag sneglat på en tid. Behövde boosta mig själv. Så skickar in en beställning, på en dag låg varan i min brevlåda! I den vackraste inslagning man kan tänka sig, en tepåse, fint brev och personlig handskriven hälsning. Blir fånigt rörd men i min värld är det också kärlek, förmågan att se ALLA sina kunder, och ge förutom god service det där lilla extra som gör att man känner sig sedd. Kommer med glädje handla fler ggr och varmt rekommendera andra att göra så också. Nu skall jag bara spara ihop till en yogamatta också. Varmt tack och Namaste!
- Malin Näslund Facebook 5 stjärnor 18 maj 2018

Jag blev så varm i hjärtat och glad över paketet, barnsligt glad och överraskad. Kläderna passade som en smäck och var supersköna, jag återkommer definitivt som kund!

- Cathrine Jensen
5 stjärnor Facebook 27 maj 2018

Så fint och personligt brev med leveransen! En tepåse som doftar ljuvligt ska avnjutas genast och tack för fint inslagna produkter!

- Marlene Ström
5 stjärnor Facebook. 23 maj 2018

Jag hämtade mitt paket idag och tillhör jämfotahopparna. Fint inslaget paket, handskriven hälsning och en matta som var väldans skön att yoga på. Kan inte bli bättre!

- Åsa Sjöland
Mejl 7 juni 2018


Är supernöjd med allt! Snabb leverans, ursnygga och sköna kläder. Fabulöst fint paket! Tack! Kommer beställa många fler gånger!

- Anna Andersson
5 stjärnor Facebook 21 maj 2018

Underbara grejer och underbara paket, med en rosett och ett handskrivet meddelande som Tack! och tepåsen som alltid är med! UNDERBART!!

- Gunilla Olsson
5 stjärnor Facebook, 18 maj 2018

Bästa webbutiken med yogaprodukter! Stort urval. Hög kvalitet på både produkter och service. Paketen är så,kärleksfullt och omtänksamt inslagna. Så nöjd med de fina tröjorna jag beställde. Handlar med nöje hos dig igen.

- Bitte Arnald
Facebook 5 stjärnor 5 maj 2018


Hej Katarina, Jag är supernöjd med de coola strumporna och de fina meditationskuddarna. Tusen Tack!

- Hälsar en mycket nöjd Anita, mejl 6 maj 2018

Hej! Jag är en jätte nöjd kund till er. Fina kläder och yoga tillbehör. Det känns mycket personligt när jag får min beställning i fint inslaget paket och alltid en te påse, så uppskattat

- Vänliga hälsningar Marianne, Mejl 25 april 2018

Extremt snabb leverans. Jättefint paketerat med personlig service. Fin hemsida och bra utbud. Speciellt bra information på hemsidan gällande val av yogamatta. Samma priser som på andra hemsidor (men antagligen mycket bättre service). Min nya favorit yoga-onlinebutik!

-Elinor Meiby
Facebook 5 stjärnor 19 mars 2018


Vill ju handla igen och igen, oj vilken fantastisk omsorg du ger dina kunder!

- Helen S Nilsson,
Facebook 5 stjärnor 16 mars 2018

Vackra sköna kläder som levereras i finaste paket och yogamattor av fin kvalité. Rekommenderas Varmt.

- Eva Andersson
Facebook 5 stjärnor 14 mars 2018

Fint paket, ännu finare innehåll. Jag är supernöjd. Snabb leverans, vilken service.

- Maria Gustavsson
Facebook 5 stjärnor 12 mars 2018


Jag fick min beställning och är jätte glad över de underbara sakerna härligt tyg i kläderna är så tacksam.

- Elenor Hjalmarsson
mejl 28 Februari 2018

Hej Katarina, Tack för snabb leverans, otroligt snyggt förpackad och ringarna är helt magiska. Du har en super fin webshop och jag hoppas att du kommer att trivas i din nya lokal. Fortsatt trevlig vecka, må gott! Hälsningar från en mycket nöjd kund.

- Maria,  Mejl 27 Februari 2018 

Jag har mottagit halsbandet nu och jag ville bara säga att det var så himla fint! Halva upplevelsen var också att få öppna paketet för det var så vackert inslaget. Tusen tack!

- Vänliga hälsningar Miranda,
mejl 27 februari 2018


"Jag ville bara skicka iväg ett par ord för att tacka för en väldigt positiv köpupplevelse från dig. Min order kom på en dag och allt var så fint och personligt inslaget att jag blev alldeles varm och glad när jag packade upp produkterna. Det är så himla kul med personlig service och jag uppskattade allt från fint presentpapper och handskriven hälsning till den lilla söta tepåsen. Stort tack, jag kommer handla fler gånger från dig och rekommendera mina vänner att göra detsamma."
- Anna mejl 8 september 2017 

Fantastiska kvalitéer & helhetstänk. Den mest omsorgsfulla beställning jag mottagit. Så vackra paket med mycket kärlek. Kan varmt rekommendera Yogia.

- Chatarina Johansson
Facebook 5 stjärnor 22 februari 2018

Alltid lika roligt att öppna paketen från Yogia och mötas av omsorgsfullt inslagna saker och handskrivna kort. Känns som det strålar ut kärlek och omtanke ur paketet. Mitt nya favoritställe att handla från.

- Josefine Johansson Nilsson, Facebook 5 stjärnor 15 februari 2018

Beställde igår och ett urgulligt paket kom med leveransen idag! Jättenöjd med varorna så det kommer garanterat att bli fler beställningar i framtiden!

- Annette Davidsson
Facebook 5 stjärnor 14 februari 2018


Tack för en snabb leverans och extra tack för den lyxiga inslagningen med silkespapper & band. Så nöjd med min nya Yogamatta!

- Ninnie Juhlin,
 Facebook 5 stjärnor 11 februari 2018

Uppskattade väldigt mycket det personliga och vackert inslagna paketet med mina beställda kläder. Blir premiär på yogan imorgon!

- Maria Jacobson Ekberg, Facebook 5 stjärnor 10 februari 2018

Jag förväntade mig inte så bra service. Det är ovanligt att det händer, tycker jag. Så jag är mycket tacksam!

- Nanna Helgadottir
31 januari 2018


Som sagt, tusen tack för superb service, jag kommer definitivt att återkomma för min egen del också!

- Jenny Boljang, 31 januari 2018

Snabb leverans, fin inslagning och ljuvlig produkt - en yogatröja.

- Maria Hilling
Facebook 5 stjärnor 20 december 2017

Jag är väldigt tacksam för din värme o stora hjälpsamhet. Jag återkommer gärna i framtiden då du har gjort allt för att skapa trygghet för mig som din kund.

- Erika Elgstrand,
Mejl 4 januari 2018


Thanks for all your effort, your costumer service is amazing!

- Karin Vergoossen
Netherlands 12 december 2016

Tack så mycket! Så snabb och bra service. Känns så bra att handla av dig.

- Hälsningar Emma Haglund
7 december 2017

Ville bara tacka för snabb och supertrevlig service!

- God Jul//Barbro, mejl 5 december 2017


Hej! Tack för leveransen av min beställning från er. Ett riktigt trevligt paket att få med omtanke hela vägen. Återkommer med fler beställningar i framtiden.

- Hälsningar Kristina Parnerup, mejl 5 november 2017

Hej Katarina! Jag blev jättenöjd med toppen och glad när paketet kom så snabbt och så fint inslaget, en glädje att öppna ett så fint paket, och med en personlig hälsning.Tack Kära Du för all information kring denna topp. Jag kommer att sprida bland mina vänner, denna otroliga service och såå fina varor. Än en gång Stort Tack.

- Vänliga Hälsningar/ Gunilla, mejl 14 oktober 2017

Hej. Idag har jag fått min beställning ifrån er och jag kände att jag var tvungen att skriva till er. Jag blev så lycklig och glad när jag tog bort transport påsen och hitta så fint inslagna varor.Det kändes som det var gjort med omsorg och kärlek och jag blev så glad.

- Anna Nilsson
Mejl 20 september 2017


"Underbar upplevelse att handla från Yogia! Snabb leverans, och det var dubbelt så roligt att få öppna paketet när det kom. Inte nog med att det kom snabbt med jättebra produkter som beskrivs perfekt på hemsidan (med bra priser dessutom!), men det värmde väldigt mycket att även få se hur personligt och fint det var packat. Det märks verkligen att den här butiken ägs av någon som brinner för det de gör, och vill sprida sin passion och glädje för yoga till andra! Tack! Kommer definitivt handla här framöver! "
- Nadia Tamlyn Leyman Facebook 5 stjärnor 4 januari 2018


Snabb leverans och superbra service. Fina kläder. Har bara ett problem med kläderna jag köpt. Jag vill ha dem jämt.

- Maria Ekenstierna
Facebook 20 september 2017

Supersnabb leverans, otroligt glatt överraskad av den fina inslagningen, ett personligt tack och en liten tepåse som present - underbart! Och dessutom var byxorna som jag beställt jättesköna, snygga och passade perfekt!

- Cecilia Mörnhed
Facebook 18 augusti 2017

Bra sortiment, snabba leveranser och bra kundtjänst. Som pricken över i:et var paketet mycket fint och omsorgsfullt förpackat. Extra personligt med en handskriven hälsning gällande det jag var i kontakt med kundtjänst om. Supernöjd! Kommer i första hand kolla Yogia nästa gång jag ska beställa yogasaker.

- Carolina Hedlund
Facebook 10 augusti 2017


Fast delivery, very nice customer service, attentive and personal attitude. Everything is exactly as it should be when it comes to yoga experiences!!! Lycka till, Katarina!

- Zivile Gudonyte
Facebook 19 september 2017

Kjempefornøyd med servicen. Tok ikke lang tid til Norge og de var så pent innpakket. Tusen takk! 

- Beate Kolpus Streitlien, Facebook 17 juli 2017

Hej. Jättegoa byxor..Passade perfekt. Snabbt gick de att få dom. Så personligt oxå. Kommer att beställa mera! Från en väldigt nöjd Annicka.

- Annicka

mejl 20 juli 2017


Tack för fantastik service, den absolut bästa!! Kram.

- Anna Magnusson,
15 juli 2017

Hej! Vill bara höra av mig och tacka för att du hade slagit in min matta så fint! En glad överraskning. Mattan är toppen och jag återkommer självklart till din shop när jag behöver något mer! Trevlig sommar!

- Jenny,
13 juli 2017

Så himla fina kläder, varmt tack!! Ta gärna in fler byxor från urban godess, så underbara. Tack igen för det ni gör.

- Helene Olsson
Mejl 19 juni 2017


Hej, Jag vill tacka för kläderna jag beställde, snabb leverans, och vilket paket!! Så vackert och omsorgsfullt inslaget! Blev så glad och kommer handla här flera gånger! Ja en fin dag!

- Linda Silander
Mejl 15 juni 2017

Tack Katarina för superfin service. Ha en go dag.  Mycket nöjd kund.

- Sanna Johansson
Mejl 8 juni 2017

Hej Katarina! Fick det fina paketet av dig idag.. byxorna är super & all omtanke i paketet är bara så ljuvligt, tack snälla du för all kärlek som går ner i varje paket. Massor av tack fina du.

- Kram Helena
Mejl 30 maj 2017


Nu har jag fått era fantastiska ringar. Du - den finaste försändelse jag fått! Pappret runt ringarna, de små påsarna de låg i, hjärtkuverten runt fakturan med så fin thank you klisterlapp och en handskriven hälsning! Namaste. Allt gott till dig.

- Alexandra Pantzar,
26 april 2017

Tusen tack för de fina kläderna som kom fram igår. Vilken snabb leverans. Tack för fin service. Varma hälsningar.

- Caroline,
20 april 2017

Hej Katarina - Tack för suverän service. Service även med hjärtat. Bästa hälsningar och trevlig helg.

- Magnus,
30 mars 2017 


"Vilken fantastisk service! Som många andra har sagt var paketet rena lyckan att öppna, så vackert inslaget och med handskriven personlig hälsning mm. Allt fungerade felfritt från att titta runt på webbsidan (mycket lätt att se korgen medan man fortsätter shoppa och det går att hoppa fram och tillbaka), köpa (bästa beställningssidor jag har sett!) och betala (älskar Klarna). Produkterna var mer än bra, men det är ju en annan historia. Köp Dharma bums leggings, det är allt jag kan säga! Tack snälla för en heartwarmimg shopping experience."
- Rhiannon Sanders 29 september 2017

Stort tack för ett fint paket och trevligt bemötande samt snabb hantering. Jag återkommer!

- Anna-Luisa,
29 mars 2017

Tack för all hjälp verkligen! Älskar din butik och kommer vara en återkommande kund.

- Nina Abrahamsson
25 mars 2017

Älskar din sida! Bästa yogasidan och rekommenderar alla min yogisar att gå in och kika.

- Linda,
21 februari 2017


Tack för snabb och fin service - och för en fantastisk fin webbsida med massor av fina saker som visas med värme!

- Maria,
20 februari 2017

Snabb service och mkt trevligt bemötande! Och väldigt fint paket med bra produkter i.

- Johanna Wärnbring
22 februari

Fick en fantastiskt vacker yogamatta i present och den var så vackert inslagen och mattan är helt fantastisk - 5/5 stjärnor!

- Pia Westergren,
6 februari


TACK så mycket för den lilla överraskningen!Är väldigt nöjd med alla saker jag köpt av dig, yogamatta, klossar, tröja, mala, armband och ring! Kommer tillbaka snart igen! Ha en trevlig helg nu! Sat Nam! 

- Catja,
27 januari 2017

Glatt överraskad utav fina paket med underbara yogakläder. Min favoritbutik på nätet.

- Anneli Edvardsson
24 januari 2017

Jag fick mitt Love mala hem idag. Så vackert! Jag älskar det! Så himla fint paket också och super snabb leverans. Tusen tack!

- Varma hälsningar Julie
20 januari 2017


Fick hem mina i dag, jag är så nöjd. Sen så kom allt så fint inslaget med vackert papper och band. Tack för att du skämmer bort dina kunder Yogia.

- Ysavonne,
19 januari 2017

Idag har jag fått fina, jättefina yogakläder, som passar perfa. Så himla gulligt paket, tack. Bästa hälsningar!

- Gudrun Sondell
i Härnösand 17 januari 2017

Tack än en gång för en en superservice. Bara att öppna det fina paketet är en glädje!

- Ingela,
17 januari 2017


Super duper bra !Sköna snygga och bestjälade saker med omtanke .

- Namaste Annette Berggren
11 januari 2017

Tack för en väldigt bra service och snabb leverans.

- Johanna,
28 december 2016

Hämtade mina fina saker idag. Är så nöjd! Namaste.

- Bitte,
20 december 2016


"What a lovely surprise when I received my package from Yogia. My items were lovingly wrapped in beautiful paper and ribbon. Included in the package was a sweet note from the boutique owner along with a tea bag, the return shipping label, and purchase info. And of course my yoga pants and shirts were soft and comfortable, just what I ordered from the website. I will definitely be purchasing again."
- Andrea Garpe Facebook 8 augusti 2017

Tack för mycket god kundvård!

- Hanna Axel
22 december 2016

God Jul och tack för enormt snabb leverans!

- Erika Nordlund,
23 december 2016

Underbar topp. Snabb leverans och fint packat. Varmt tack!

- Lena Westerlund
13 december 2016


Din service är toppenbra!

- MalinJohansson
23 november 2016

Vill tacka för en superfin upplevelse av att shoppa online som kan vara så, ja , opersonligt...Att öppna leveranserna som är så fint paketerade och det faktum att du tog dig tid att skriva ett litet personligt meddelande och skickade med värmande te, tack ska du ha!

- Caroline,
20 november 2016

Ville bara berätta att tröjan har kommit. Så fin och vackert inslagen. Perfekt.

- Gull-Britt Grafström
12 november 2016


Älskar min matta från Yogia. Snabb leverans och mkt god kvalitet!

- @prinsessanleia
8 november 2016

Snabbaste leveransen någonsin!

- @Keemlu,
3 november 2016

Bra priser och snabb leverans. Blev lite extra glad när paketet kom för det var så fint inslaget.

- Lina Orpus,
8 november 2016


Tack Yogia för alltid lika ljuvliga kläder från Run & Relax.

- @rikhalsakajsa
27 oktober 2016

Älskar ert sortiment. Äntligen en shop som har unika och spännande yogakläder och prylar!

- Emma Bauman
4 oktober 2016

Idag kom min nya supersnygga yogamatta hem. Tack för sjukt snabb leverans Yogia!

- Therese Horn
22 september 2016


Idag fick jag paket från bästa Yogia.se innehållande ett armband med månfaserna på (jag är smått besatt av månen) och ett riktigt snyggt linne! Dessutom alltid så fint och omsorgsfullt paketerat och snabbaste leveransen någonsin. Rekommenderas varmt!

- @yogabyjenny, 16 augusti 2016

Fantastisk service! Snabb respons/svar på frågor och lika snabb leverans! Känns personlig och samtidigt professionellt - en rätt ovanlig kombination nuförtiden!

- Anna Redin, 1 juni 2016

En fantastiskt fin och inspirerande sida med annorlunda yogaprylar och annat kul som inte finns överallt.

- Petra Lindell, 20 april 2016


"Hej! Paketet kom redan igår och fast det var så fint inslaget så pillade jag försiktigt upp det och tittade. Väldigt fin flaska och jag är säker på att hon som ska få den kommer att bli så nöjd.Jag är mycket nöjd med min vara, snabbhet och förträfflig service, så mysigt att få en så fin försändelse och dessutom med handskrivet brev. Tack! God jul." 
- Elisabeth, mejl 14 december 2017