Byten och Returer

Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet, utan att ange någon anledning. Varan måste returneras i oförändrat skick och i originalförpackning (om det finns sådan) Utan originalförpackning och etiketter så kommer vi inte kunna ta emot returen.

Fria byten:
Vill du byta till en annan storlek, färg eller annan vara? Inga problem. Det kostar ingenting! Kontakta oss på info@yogia.se för att säkerställa lagersaldot på din nya önskade vara. Fyll i och lägg med lappen "Retur eller byte" & använd den medskickade returfraktsedeln. 

Återköp:
Vill du göra ett återköp? Inga problem. Använd gärna den medskickade returfraktsdelen. Den kostar 49:- (gratis vid byte). Du behöver inte anmäla ditt återköp till oss innan du genomför returen, men fyll i den medskickade lappen "Retur eller Byte" och lägg den inuti paketet.

Retur steg för steg:

  • Använd lappen "Retur eller Byte" som skickas med varje order. Fyll i samtliga uppgifter på den. Saknar du den så går det bra att skicka med en lapp med ordernummer, namn, mejladress och telefonnummer samt information om det är ett byte eller återköp, vilken/vilka varor som skall returneras och orsaken till returen.
  • Har du fått din leverans i en varupåse? Använd gärna den när du skickar tillbaka alternativ en annan påse. Är varan för stor eller ömtålig så går givetvis en låda bra. Tänk på miljön - skicka litet!
  • Du som kund står själv för returfrakten vid återköp. Använd gärna den medskickade returfraktsedeln. Vid återköp kostar den 49 kr. Fraktsedel vid byte 0:- (Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav.) 
  • Lämna returpaketet hos ditt närmaste ombud och erhåll ett kvitto på att paketet är inlämnat. Detta är viktigt eftersom vi tar ansvaret för försändelsen från det att paketet är scannat. Om du lägger paketet direkt i en postlåda har du som kund ansvaret tills paketet kommer fram till oss. 

Är det beställt mot faktura? Då rekommenderar vi något av följande:

  • Skicka tillbaka returen före fakturans förfallodatum för att undvika förseningsavgifter.
  • Betala fakturan (om det är ont om tid innan förfallodatum) och vi (Klarna) återbetalar dig när vi har fått returen.
  • Logga in på dina sidor hos Klarna här och Bestrid fakturan för att förlänga datumet om du vill vänta att betala fakturan tills returen är justerad.
  • Mejla oss om du tror returen blir försenad så vi kan skjuta upp fakturan några dagar.

Retur av pengar

Vi returnerar pengarna omgående när vi fått returen. Det kan ta olika lång tid att få pengarna beroende på betalsätt. 

Behöver du hjälp eller mer information kontaktar du oss info@yogia.se  så hjälper vi dig på bästa sätt.

Returadress:
B.D Sweden AB
Östra Farmarevägen 76
25476 Allerum