Byten och Returer

Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet, utan att ange någon anledning. Varan måste returneras i oförändrat skick och i originalförpackning (om det finns sådan) Utan originalförpackning och etiketter så kommer vi inte kunna ta emot returen.

Fria byten:
Vill du byta till en annan storlek, färg eller annan vara? Inga problem. Det kostar ingenting! Kontakta oss på info@yogia.se för att säkerställa lagersaldot på din nya önskade vara. Använd den medskickade returfraktsedeln. 

Återköp:
Vill du göra ett återköp? Inga problem. Använd gärna den medskickade returfraktsdelen. Den kostar 49:- (gratis vid byte). 

Tips för en smidigare retur:
- Använd retursedeln som skickas med varje order. Fyll i uppgifterna på den. Saknar du den så går det bra att skicka med en lapp med ordernummer, namn, mejladress och telefonnummer.
- Har du fått din leverans i en rosa påse? Använd gärna den när du skickar tillbaka alternativ en annan påse. Är varan för stor eller ömtålig så går  givetvis en låda bra.  Tänk på miljön - skicka litet!
- Du som kund står själv för returfrakten vid återköp.  Använd gärna den medskickade returfraktsedeln. Vid återköp kostar den 49 kr. Fraktsedel vid byte 0:-. (Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.)

Är det beställt mot faktura? Då rekommenderar vi något av följande:
- Skicka tillbaka returen före fakturans förfallodatum för att undvika förseningsavgifter.
- Betala fakturan (om det är ont om tid innan förfallodatum) och vi (Klarna) återbetalar dig när vi har fått returen.
- Logga in på dina sidor hos Klarna här och Bestrid fakturan för att förlänga datumet om du vill vänta att betala fakturan tills returen är justerad.
- Mejla oss om du tror returen blir försenad så vi kan skjuta upp fakturan några dagar.

Retur av pengar
- Vi returnerar pengarna omgående när vi fått returen. Det kan ta olika lång tid att få pengarna beroende på betalsätt. Vid betalning med Swish behöver vi få bankkontonummer för att returnera pengarna.

Behöver du hjälp eller mer information kontaktar du oss info@yogia.se  så hjälper vi dig på bästa sätt.

Returadress:
B.D Sweden AB
Östra Farmarevägen 76
25476 Allerum