Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Byten och Returer

Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet, utan att ange någon anledning. Varan måste returneras i oförändrat skick och i originalförpackning.

Vill du byta till en annan storlek, färg eller annan vara? Inga problem. Kontakta oss på info@yogia.se för att säkerställa lagersaldot på din nya önskade vara, samt för en fraktsedel (49:-). 

Ur miljösynpunk och för din enkelhet, använd gärna emballaget varan blev levererad i.

Skicka returen med en notering eller följesedel  med ordernummer och om du vill returnera eller byta till annan vara. Köpesumman återbetalas i sin helhet, senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan.


Är det beställt mot faktura så rekommenderar vi att vi får tillbaka returen innan fakturans förfallodatum. Annars måste fakturan betalas i tid och vi returnerar då pengarna så fort vi fått returen.

Du som kund står själv för returfrakten vid återköp. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. Jag hjälper dig gärna med en fraktsedel som du kan skriva ut och sätta på paketet. Det förenklar förhoppningsvis för dig och blir i många fall mycket billigare. Fraktsedeln för retur kostar 49 kr.

Behöver du hjälp eller mer information kontaktar du oss info@yogia.se  så hjälper vi dig på bästa sätt.

Returadress:
B.D Sweden AB
Vasatorpsvägen 1
25457 Helsingborg