Yogakläder

Yogaklädernas komfort spelar större roll än många tror. De Kläder som används till yoga måste ge möjlighet till rörlighet och avslappning utan kliande sömmar. Yogabyxor kännetecknas ofta av den höga midjan som underlättar vid rörelser och som inte heller glider ner på samma sätt som vanliga träningstights. De olika yogaformerna kräver ofta olika sorters mjuka yogakläder och hos oss kan du hitta flera olika sorters snygga yogabyxor och yogatröjor som passar oberoende vilken form av yoga du utövar.

Ekologiska yogakläder i återvunnet och ekologiskt material är något som vi på Yogia satsar hårt på. Kläderna ska kunna användas med gott samvete då de är tillverkade under goda förhållanden och på ett så miljövänligt och hållbart sätt som möjligt. 

Yogatopp Ananda Deep Cherry - Urban Goddess
Sport-BH Yoga Wide Elastic Light Eartly Rose - Run & Relax
Yogaleggings Ballet - Moonchild Yogawear
Sport-BH Yoga Hailey Cobolt - DOM
T-shirt Geometric moon Khaki Green - Yogia
Yogaleggings Funky Garden - Yogia
Yogaleggings Grey Leopard - Yogia
Yogabyxa Shaktified Blue Universe - Urban Goddess
Sport-BH Yoga Leopard Black & Sand - Run & Relax
Linne Love Light Antracit Grå - Yogia
Sweatshirt "I´m just a dreamer" Svart - Yogia
T-shirt "Cosmic Glow" Teal - Yogia
T-shirt Vintage white "Empowered Women Empower Women"  - Yogia
T-shirt "Protect your magic" Rost - Yogia
Yogaleggings Maya leggings Watercolour - Indigo Luna
Yogalinne Good Karma Deep Cherry - Urban Goddess
T-shirt Only love can save the world... Aubergine - Yogia
T-shirt Let Your Soul Glow Grå - Yogia
Linne Peace Heart Love från SuperLove Tees
Tröja "Inner Peace is the new success" Rosa - Yogia
Yogaleggings Pink Phyton - Dharma Bums
Yogabyxa Pranafied Blue Universe - Urban Goddess
Sport-BH Yoga Qi flow Cloud - Dharma Bums

Yogakläder - olika typer av plagg

För att du lättare ska hitta ett specifikt yogaplagg så har vi kategoriserat alla våra Yogakläder i olika avdelningar. Här är våra tre största avdelningar för yogakläder och dess underkategorier.

Yogatröjor & Sport-BH

Detta är en av våra största avdelningar och här hittar du alla klädesplagg till yogan som är överdelar. Du finner olika underkategorier såsom Yogalinnen, Yogatröjor med Kort ärm, Yogatröjor med Lång ärm, Sweatshirts & Hoodies och Sport-BH:ar.

Yogabyxor

En viktig del i yogagarderoben är yogabyxan! Det gemensamma för alla modeller av byxorna är att de ska vara sköna och kännas som rätt plagg just för dig. Här har vi avdelningarna: Yogaleggings - Samtliga, Yogaleggings - Mönstrade, Yogaleggings - Enfärgade, Haremsbyxor, Yogabyxor Loose fit och Yogashorts. In i din favoritkategori av yogabyxor och botanisera runt.

Kimonos & Ponchos

Två kategorier av yogakläder med brett användningsområde. Perfekta att svepa om sig om det är lite kyligt, att ha på sig vid meditation eller på väg till Yogan eller stranden.

Ekologiska Yogakläder

Några exempel på material som används i kläderna från Yogia är bambu - ett antibakteriellt, mycket mjukt, svalt och tunt tyg med en naturlig förmåga att andas. Vi har även härliga yogakläder gjord av återvunna PET-flaskor. De återvunna PET-flaskorna ger tyget en naturlig svettabsorberande egenskap och ger minskad miljöpåverkan då man använder åtta gånger mindre energi vid återvinning av flaskorna än vid tillverkning av nya. Vi har även yogakläder som är tillverkade av ekologisk bomull, där odlar måste uppfylla ett visst antal krav för att bomullen ska få klassas som ekologisk.