Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Smycken och Mala

Ett yogasmycke finns till för att påminna dig om olika saker du själv tycker är viktigt att lägga fokus på. Det kan t.ex vara din andning eller ett kraftfullt Quartz smycke som hjälper dig att skapa balans. Ett Mala smycke hjälper dig att hålla fokus under din meditation. Yogia erbjuder gratis paketinslagning om du skulle vilja köpa ett vackert yogasmycke till någon du håller kär. 


Yogasmycken

Vad är så speciellt med yogasmycken? Jag skulle vilja säga att ett yogasmycke är ett smycke som berör dig på ett personligt plan. Det kan egentligen vara vad som helst som betyder lite extra. Ofta kanske det finns en vacker text på ditt yogahalsband eller yogaring som tilltalar just dig lite extra. Så får dig att bli påmind om livet och hur du väljer att leva det. Ett yogasmycke kan vara ett halsband, ring, armband eller en annan yogaaccessoar som du smyckar dig med. Ett exempel på en yogaring som finns i Yogias sortiment är ringen Breathe. Det står skrivet inuti ringen som en varm påminnelse att pausa och andas. Något vi ständigt behöver blir påminda om. Ett annat exempel är yogahalsbanden som också kallas för Mala, som är väldigt fint att använda till meditationen. Se mer om Malas nedan.
Ett yogasmycke är väldigt trevligt att ge bort i present då det ofta blir väldigt personligt och genomtänkt att ge t.ex ett armband med en vacker tilltalande text, eller med vackra välgörande kristaller och stenar som kan förstärka det man behöver hjälp med. Ett exempel på detta är yogahalsbandet Heal från The Beautiful Nomad som består av stenen Quartz. Quartz är den mest kraftfulla healing stenen som hjälper dig att skapa balans.

Det är viktigt att veta att man absolut inte behöver yoga för att använda ett yogasmycke. Det är budskapet och vad smycket står för som är det viktiga. Att du känner in att det är rätt smycke för dig. 

Vad är Mala?

Mala stenar/pärlor används för att sätta en intuition, meditera, eller helt enkelt bära för att dom är så vackra och ger positiv energi. Du kan använda halsbandets stenar för att räkna till ditt mantra t.ex säg Sat Nam för dig själv (eller högt) lika många gånger som stenarna d.v.s 108 gånger eller att räkna andetagen medan mediterar med hjälp av stenarna. På så sätt håller du tankarna på rätt ställe under hela meditationen.

Om du tränar yoga, kan du placera din Mala halsband längst fram på din matta för att sätta dagens intuition i din praktik, vilket gör att det absorberar energi och fokus för din rörelse.

Se gärna denna fina filmen som tydligt visar hur du använder till Mala för meditation.