Yogamatta Botanical Burgundy Travel mat från Grounded Factory

750 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Grounded Factory travel mat - Den ekovänliga yogamattan, snäll både mot miljö och din kropp. Perfekta yogamattan att ha med på resan tack vare den låga vikten. Är också så pass tunn att du kan vika den och lägga den enkelt i resväskan. Ha den som den är på hotellrummet, vid poolen eller på stranden. Men ett perfekt användningsområde är att lägga den ovanpå lånemattan på studion eller gymmet (som kanske inte alltid är den fräschaste) 

Material: Naturgummi, ekologisk färg, giftfritt lim. Mattan består av naturligt hållbart gummi och är fri från metaller som bly och kadmium. Den mönstrade ovansidan är tryckt med vattenbaserad ekologisk färg. Snäll både mot miljön och din kropp. Den mjuka mockaliknande ytan har en anti-slip funktion som aktiveras när den kommer i kontakt med fukt.

Funktion: Mattan har en väldigt speciell mjuk mockaliknade yta. För att få bra grepp rekommenderar vi att du sprayar mattan med vatten innan eller under passet för extra bra grepp. Som med alla mattor ska mattan "yogas in" för att få den perfekt för dig. Perfekt för Hot Yoga men även väldigt len och skön att använda till tex Yinyoga och Kundalini (och andra mer sittandes yogaformer)

  • Färg: Burgundy med svarta växter
  • Mått: 173 x 61 cm
  • Tjocklek: 1,5 mm
  • Vikt:  kg
  • Mattan är avtorkningsbar och tål maskintvätt i 30 grader.

Om Grounded Factory

Grounded Factory är ett svenskt företag som grundades 2015 av hälsoprofilerna Iman

Malmberg och Anja Forsnor. Iman har en bakgrund inom mode, är utbildad yogainstruktör, skribent på Women’s Health och ständigt på resande fot. Anja har en bakgrund inom kommunikation och PR, är utbildad livsstilsrådgivare, bloggar på Metro Mode och ger ut frukostboken ”En god morgon” (Nordstedts förlag) i mars 2016.

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE