Klänning Mayan Mini Kimono Dress - Zaimara

1 895 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

En underbar kimono-klänning i kortare modell med knappar fram som är lika vacker knäppt eller om man väljer att bära den öppen som en kimono. Svarta vackra broderier inspirerad av Zaimaras nomadiska livsstil och i synnerhet av en av deras favoritresor till Mexiko och Maya-ruinerna. Noggrant broderat med de finaste trådarna, med handgjorda detaljer och söta sömmar som löper genom fållarna som gör denna klänning riktigt iögonfallande. Har ett vackert snöre med tofs i midjan som gör att klänningen kan anpassas efter din figur. Klänningen har en ljuvlig detalj på baksidan - världskartan i en traditionell virkningsteknik med frasen "Nomade" - för att sprida vandringslustvibbar vart du än går! 

Ett fantastiskt hantverk broderat efter gamla traditioner med stor skicklighet. Det ligger flera timmars kärleksfullt arbeta bakom varje plagg. Klänningen är en verklig ögonfångare och passar lika bra på stranden med en baddräkt under eller på fest.

Zaimara för gamla hantverksmetoder vidare med stor passion och blander det med underbar design som känns så rätt i vår tid. De lägger stor vikt vid att framställningen av deras designs ska ske med stor glädje och med de allra bästa förutsättningar för deras anställda och deras familjer.

Färg:  Varm ljusrosa med svartfärgade broderier

Storleksguide: 

Bystmått - S/M 99cm | M/L 101cm

Midjemått - S/M 67cm | M/L 72cm

Längd - S/M 90cm | M/L 90cm

Längd ärm - S/M 43cm | M/L 44cm

Material
100% Rayon

Tvättråd
-Tvättas i kallt vatten på ett försiktigt program i tvättmaskin, använd gärna tvättpåse.

-Torkas hängandes 

Undvik
-Torktumlare

-Varmt vatten 

-Varmt strykjärn