Zenned Out

Zenned Outs smycken är en inspirerande och kraftfull påminnelse om att omge dig med de saker du älskar. Företaget har tagit fram en smyckeskollektion med rena och genomtänka designer med djupt spirituella budskap som inte alltid är direkt uppenbara för den utomståendes ögon.  Det är helt enkelt smakfulla smycken som är unika och har en mer djupgående betydelse för just dig. 


Zenned Out - Smycken

Zenned Outs smycken är en inspirerande, kraftfull och inte minst påtaglig påminnelse om att omge dig med de saker du älskar. Företaget har tagit fram en smyckeskollektion med rena och genomtänka designer med djupt spirituella budskap som inte alltid är direkt uppenbara för den utomståendes ögon.  Det är helt enkelt smakfulla smycken som är unika och har en mer djupgående betydelse för just dig. 

Produkterna är handgjorda i Tempe, Arizona. Företaget lägger stort värde vid lokal, småskalig produktion för att bibehålla meningen i dess budskap om hantverk över pengar. Zenned Out strävar efter att vara ett alternativ till massproduktion, och att göra skillnad – allt för att kunden ska känna sig nöjd snarare än skyldig för sin konsumtion.

Zenned Out och Girlpower 

Bakom Zenned Out står visionären och 'femme-treprenören' Cassie Uhl, vars vision var att inspirera kvinnor till att anamma en livsstil där mål och passion är ett och samma. Av den anledningen är företaget ett kvinnodominerat imperium, där varje skapelse härstammar från en kvinna med samma förhoppningar, ambitioner och drömmar som du – att skapa utifrån en inre vision, känna en gemenskap med andra gudinnor från Moder Jord, och att vara en källa till inspiration för andra människor genom sin passion.