Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Your Superfoods

Samtliga produkter och dess ingredienser är av högsta kvalité. I största möjliga utsträckning är de producerade lokalt och under Fairtrade-stämpel. De är också helt ekologiska, veganska, naturliga, gluten- och GMO-fria. Produkterna kan användas i raw food, och är fria från alla icke-naturliga tillsatser. Vidare så är förpackningarna 100% återvinningsbara, och företaget gör allt de kan för att värna om miljön. Det finns otaliga fördelar med superfoods, vare sig vi äter dem i sin naturliga form eller som tillskott från Your Superfoods. Testa dessa superfoods idag och märk skillnaden!


Your Superfoods

Bakom Your Superfoods står grundarna Kristel De Groot och Michael Kuech, som förenas av en brinnande passion för hälsosam, enkel och välsmakande mat. Deras mission är att ta fram naturliga och inte minst goda hälsotillskott – olika kombinationer av vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer och hälsosamma fetter i pulvriserad form som kan tillsättas till exempelvis gröt, smoothies, i bak eller sallader för att ge oss alla den dagliga energiboost vi ofta behöver. Produkterna har hyllats av såväl hälsoexperter som bloggare, och blivit omnämnda i flertalet modemagasin såsom ELLE och Harper's BAZAAR. Oberoende av huruvida det handlar om en återställare efter träning eller om en extra boost för att hålla energinivåerna på topp hela dagen så är Your Superfoods ett utomordentligt val.

Samtliga produkter och dess ingredienser är av högsta kvalité. I största möjliga utsträckning är de producerade lokalt och under Fairtrade-stämpel. De är också helt ekologiska, veganska, naturliga, gluten- och GMO-fria. Produkterna kan användas i raw food, och är fria från alla icke-naturliga tillsatser. Vidare så är förpackningarna 100% återvinningsbara, och företaget gör allt de kan för att värna om miljön.


Fördelarna med Superfoods

Det finns otaliga fördelar med superfoods, vare sig vi äter dem i sin naturliga form eller som tillskott från Your Superfoods. De exakta fördelarna varierar naturligtvis beroende på vad vi äter, men överlag så är superfoods packade med vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen som är essentiella för oss människor. De bör inkluderas dagligen som en del av vår kost, då de bidrar med energi och gynnar kroppen på ett flertal sätt, såsom att förbättra matsmältningen, sänka kolesterolet och hjälpa kroppen att bekämpa sjukdomar. Att strö en sked av valfritt Your Superfoods-tillskott över din frukost, lunch eller middag varje dag kan alltså göra oerhört mycket för ditt fysiska välbefinnande!

Hälsa och Välmående För Alla

Your Superfoods brinner för att näringsrik mat ska vara tillgänglig för alla människor. Dels så är produkterna framtagna för vi enkelt ska kunna ta del av det bästa naturen har att erbjuda. Men företaget lägger också stor vikt vid att ge till de som verkligen behöver det. För varje såld produkt – också de som säljs via Yogia – skänker företaget genom sitt samarbete med Action Against Hunger också kosttilskott i form av en näringsberikad matförpackning. Dessa går till barn som lider av akut undernäring, och kan ofta utgöra den avgörande skillnaden mellan en säker död och garanterad överlevnad. Med andra ord så är de tillskott du köper inte enbart förmånliga för dig och din kropp – de bidrar till att rädda liv!