Yogaleggings Lace In Place Urban Active från Yoga Democracy

895 kr

600 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar.
(Gäller inom Sverige)

Yogaleggings från Yoga Democracy. Återvunnet nylon möter återvunnen polyester i Lace In Place Urban Active från Yoga Democracy. Nylonet, som är tillverkat av det mer miljövänliga alternativet Econyl®-garn, ger stöd och kompression för en slankare effekt, medan den otroligt mjuka polyestern ger en silkeslen komfort för att du ska vara bekväm i  din träning. Midjebandet är högt och håller in magen. 

Det lyxiga materialet är hämtat från Italien, och tillverkat av återvunnet och postindustriellt material, vilket reducerar tillverkningens miljöpåverkan utan att kompromissa med materialens prestanda eller komfort. Leggingsen har också LYCRA® XTRALIFE-material för att bibehålla formen och muskelminnet samt skydda dem från inverkan från UV-strålning och klorin. 

Trycket i polyester är skapat genom en ekologisk och giftfri färgningsprocess som genererar en kraftig färg som varken bleknar eller blöder med tiden.

De här yogabyxorna har hög midja, men kan också vikas ner till en låg midja utan att förlora sin passform. Materialet håller in och formar kroppen så byxorna ger ett underbart stöd under yogapasset och passar perfekt för alla kroppstyper. De är samtidigt väldigt sköna och känns nästan som ett andra, silkeslent skinn mot huden. 

Material: Leggingsen från Yoga Democracy är designade av ett högpresterande och högkvalitativt techno-material (LYCRA® XTRALIFE), vilket gör att de andas med kroppen samtidigt som de stöter bort svett och annan fukt, men också att passformen bevaras. Materialet är ett exklusivt, Italiensk tyg tillverkat av återvunna plastflaskor. Det har också lovordats för sitt UPF-skydd (motsvarande skydd från UVA/UVB vid temperaturer upp till 40-50 grader). Färgningsprocessen är eko-vänlig och giftfri – vilket gör att de är snälla både mot hud och miljö – och färgerna varken bleknar eller blöder med tiden.

Storlek:
Yoga Democracys yogaleggings tenderar att sitta väldigt tajt till en början på grund av den värmeprocess de genomgår för att bevara färg och mönster. Det är alltså helt normalt att plagget är lite väl åtsmitande när du först tar det på dig. Dom töjer sig dock efter 1-2 användningar. Så vill du ha en tight byxa som tar du din normala storlek.

Det är väldigt individuellt hur byxorna sitter och hur du vill att dom ska sitta. Men här är en riktlinje. Du kan även se mer i vår storleksguide här

36-38 = S
38-40 = M
40-42= L
42-44 = XL

Yogia är  ensam återförsäljare i Sverige för Yoga Democracy, något vi är stolta över och som gör att du som kund förmodligen blir ensam om dina häftiga yoga/träningsleggings!