Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yogaleggings Desert Kiss från Yoga Democracy

850 kr
- FRI FRAKT (över 599:-) EU shipping 12€
- Leverans 1-3 dagar
- Fria byten
- Gratis paketinslagning vid önskemål

Yogaleggings från Yoga Democracy:  Underbara Desert Kiss legginigs i färger som sand/puder rosa, blått, gult och svart. Verkligen annorlunda, lyxiga och lite snyggt diskreta i sina färger

Leggingsen från Yoga Democracy är designade av ett högpresterande och högkvalitativt techno-material (LYCRA® XTRALIFE), vilket gör att de andas med kroppen samtidigt som de stöter bort svett och annan fukt, men också att passformen bevaras. Materialet är ett exklusivt, Italiensk tyg tillverkat av återvunna plastflaskor. Det har också lovordats för sitt UPF-skydd (motsvarande skydd från UVA/UVB vid temperaturer upp till 40-50 grader). Färgningsprocessen är eko-vänlig och giftfri – vilket gör att de är snälla både mot hud och miljö – och färgerna varken bleknar eller blöder med tiden.

De här yogabyxorna har hög midja, vilket är otroligt smickrande för figuren, men kan också vikas ner – utan att äventyra stretchen – om du föredrar låg midja. Materialet håller in och formar allt och lite till – så byxorna är utmärkta för alla kroppsformer. De är samtidigt väldigt sköna och känns nästan som ett andra, silkeslent skinn mot huden. 

Yoga Democracys yogaleggings tenderar att sitta väldigt tajt till en början på grund av den värmeprocess de genomgår för att bevara färg och mönster. Det är alltså helt normalt att plagget är lite väl åtstmitande när du först tar det på dig. Om du ligger mellan storlekar eller föredrar en slappare passform bör du emellertid överväga att gå upp en storlek.

Yogia är den ensam återförsäljare i Sverige för Yoga Democracy, vilket vi är stolta över och gör att du som kund förmodligen blir ensam om dina häftiga yoga/träningsleggings!