Silk Bathrobe "Ganesha´s got your back Cream" - Warriors of the divine

3 595 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Underbar morgonrock/kimono i finaste silke med handmålad Ganesha på ryggen. Guden med elefanthuvudet, Shiva och Parvatiis son. Vackra detaljer med swarowski stenar. Verkligen ett konststycke som vi har fått vänta länge på att få till vår shop.
Detta är ett samarbete mellan Warriors of the divine och hennes talangfulla vän, producent och handbatik specialist Ratna Folle från Mata Dewi. Det har länge varit en dröm för dom att producera någonting tillsammans. Morgonrocken är inte bara ett stycke konst utan är även tillverkad och designad med handen och hjärtat. Denna Ganesha är Ratna Folles ursprungliga design som sedan är vidareutvecklad. Några nya designelement som tex blomman i livet och swarovski kristall som man vackert lagt till för att göra den som en signatur till Warriors of the Divine.

Mått:
S / M: 140cm längd, lite längre ärmar. Ryggbredd 66cm
XS / S: 130cm Längd, lite kortare ärmar. Ryggbredd 66cm
Modellen har storlek S / M i alla bilder och är 174cm lång

Material:100% silke
Färg: Cream

Denna är handmålad på Bali (Ubud) av väldigt skickliga konstnärer, enligt gamla sättet att måla batik.

Känn dig lyxig med denna gudomliga kimono som följer så vackert dina former. Bär den som ett uttryck för gudinnan som finns inom dig - det är du. För det är sanningen. DU är så gudomlig!

Warriors of the divine är så stolta över sättet deras kläder produceras. Etiskt arbete där varje anställd som hjälper till med att skapa kläderna får minsta rättvisa lön eller mer (enligt den Indonesiska regeringen) Samt en säker, ljus och välventilerad miljö.

Varje kimono är individuellt handmålade enligt gamla batikpraxis. Eventuella inkonsekvenser bör inte betraktas som brister, utan som en unik del av plagget och indikation på att det är handgjort.. Eftersom färgerna blandas individuellt varje gång kan färgerna variera med 10-20%.

Hur sköter jag min nya exklusiva kimono?
Din nya kimono är ett stycke konst och bör verkligen hanteras som det. 

- Kemtvätt / Handtvätt. 
- Strykning ut och in (absolut ej över målningen) på Silk-läge. För bästa resultat spraya sedan silket med vatten före strykning. 
- Varje kimono är gjord för hand och kokas för att slutföra batikprocessen och för att avlägsna vaxet (så färgen sitter). Därför upplever du ingen färgförlust eller krympning med detta föremål. 
- Efter tvättning, torka i skugga för att undvika att solljuset bleker din kimono.