Karma Collective

Yogia har i sitt utbud flera av Karma Collectives vackra t-tröjor! Karma Collectives mission är att inspirera och motivera dig att sprida bra karma genom sina vackra, högkvalitativa och fashionabla surf- och yogakläder, främst yogatröjor. Samtidigt vill företaget hjälpa dig att ge tillbaka – en andel av all intäkt går direkt till ett samhällsprojekt eller annat välgörenhetssyfte.


Karma Collective - Yogakläder

Karma. Bär den. Sprid den. 

Karma Collectives mission är att inspirera och motivera dig att sprida bra karma genom sina vackra, högkvalitativa och fashionabla surf- och yogakläder, främst yogatröjor. Samtidigt vill företaget hjälpa dig att ge tillbaka – en andel av all intäkt går direkt till ett samhällsprojekt eller annat välgörenhetssyfte. Som sitt första projekt donerar Karma Collective en andel från varje såld t-shirt för att kunna bygga en skola i Ecuador.

Företagets grundare, Cordia Chan, är ständigt på jakt efter den perfekta vågen. Finner du inte henne sittandes på en surfingbräda i Hawaii, Kalifornien eller Bali så tränar hon till ett maraton, utövar yoga eller tänker på hur hon bäst kan påverka eller göra intryck på världen.

Karma Collective är så mycket mer än ett klädföretag, det är ett märke som grundats i tanken om att ge tillbaka – en idé som fick sitt upphov under ett tiodagars meditationsretreat, under total tystnad, i de hawaiianska regnskogarna. Cordia tror på att följa sitt hjärta, sina drömmar och sin magkänsla – och att inte låta rädslan för att ta risker stå i vägen för det man verkligen vill. Det är tack vare detta som Karma Collective blivit verklighet. Retreaten som Cordia besökte var kostnadsfri  – det finansieras av människor som efter att själva ha fullföljt retreaten fått njuta av dess fördelar och nu vill ge andra samma möjlighet. Eftersom Karma Collective föddes ur denna upplevelse och genom andras välgörenhet så strävar företaget efter att sprida god karma genom sina plagg, och hoppas på att kunna inspirera och stärka dig som kund, för att du också ska kunna ge tillbaka en vacker dag.

Små, vänligt sinnade handlingar kan kollektivt göra stor skillnad.

Sedan starten har varumärket växt och blivit en samling märken som delar en snarlik vision och också ger tillbaka på sitt sätt. Målet är att fortsätta denna process och ta in märken som kompletterar Karma Collective.

Yogia har i sitt utbud flera av Karma Collectives vackra t-tröjor!