Grounded Factory

Yogamattor från Grounded Factory är av naturligt biologiskt, nedbrytbart gummiträd och mjuk veganmocka, är i en klass för sig. De vackra trycken är gjorda med vattenbaserad ekologisk färg och är snälla både mot miljön och din kropp! Perfekt för Hot Yoga, men även väldigt len och skön att använda till t.ex. Yinyoga. Dessutom är mattan grym att ha som träningsmatta! FRI FRAKT!


Grounded Factory 

Grounded Factory är ett svenskt företag som grundades 2015 av hälsoprofilerna Iman Malmberg och Anja Forsnor.

Allt började när de inte kunde hitta en yogamatta som uppfyllde allt de önskade - så de bestämde sig för att skapa denna yogamattan själva! Deras mål var att komma fram till en hållbar och miljövänlig yogamatta, så vacker att du vill ha den utrullad i ditt vardagsrum hela dagen. Grounded Factory tror på att vårda moderjorden och människokroppen, därför använder de sig av handplockade, miljövänliga material som är snälla mot både planeten och dig. Alla deras tryck är utformade för hand i Sverige med inspiration från naturens skönhet som omger oss. Grounded Factory är för alla kvinnor och män som vill leva en hälsosam, snygg och hållbar livsstil!

Iman har en bakgrund inom mode, är utbildad yogainstruktör, skribent på Women’s Health och ständigt på resande fot. Anja har en bakgrund inom kommunikation och PR, är utbildad livsstilsrådgivare, bloggar på Metro Mode och gav ut frukostboken ”En god morgon” (Nordstedts förlag) i mars 2016.