OHMat

Yogamattan från OHMat är snäll mot både miljö och kropp. Materialen som används är noggrant utvalda för att göra yogamattorna både ekologiska och hållbara, så de här yogamattorna är något i särklass för den medvetna yogin. OHMats yogamattor är gjorda av 100% naturligt gummi, och den mönstrade ovansidan är tryckt med vattenbaserad ekologisk färg som är hållbar och inte nöts bort över tid. Det översta lagret är av mjuka mikrofibrer för en mer behaglig direktkontakt med kroppen. Mattorna har också en anti-slip funktion som aktiveras när den kommer i kontakt med fukt, vilket gör den optimal till Hot-yoga.


OHMat - Yogamattor

OHMats grundare Debbie fick under en utbildning till yogainstruktör i Bali sin första vision om att designa färgglada yogamattor med tryck i form av spirituella designer. Därigenom föddes också hennes företag, som idag är baserat i Nederländerna och erbjuder unika, vackra och framförallt spirituellt influenserade yogamattor. Hennes produkter består helt enkelt i yogamattor för den som vill ha något helt utöver det vanliga. Samtliga tryck ritas för hand av Debbie själv innan de görs om till en grafisk design, så mattorna är unika skapelser för just OHMat, och som hon själv beskriver det lägger hon stor kärlek och tanke bakom varje enskild tryck för att de ska omgärdas av och vidarebefordra den energi hon själv strävar efter att förmedla till kunden i all form av kontakt. 

Yogia är exklusiv återförsäljare av OHMats yogamattor i Sverige, så detta är märket för dig som söker en vacker, ekologisk och hållbar yogamatta som sticker ut från mängden.


Yogamattan Som är Snäll Mot Moder Jord 

Yogamattan är snäll mot både miljö och kropp. Materialen som används är noggrant utvalda för att göra yogamattorna både ekologiska och hållbara, så de här yogamattorna är något i särklass för den medvetna yogin. OHMats mattor är gjorda av 100% naturligt gummi, och den mönstrade ovansidan är tryckt med vattenbaserad ekologisk färg som är hållbar och inte nöts bort över tid. Det översta lagret är av mjuka mikrofibrer för en mer behaglig direktkontakt med kroppen. Mattorna har också en anti-slip funktion som aktiveras när den kommer i kontakt med fukt.

Mattans naturliga absorberande egenskaper gör den perfekt för exempelvis Bikram Yoga och andra svettiga övningar, men är samtidigt väldigt len och skön att bruka vid andra, mer sittande yogaformer. Dessutom är mattan grym att använda som vanlig träningsmatta! Styrka, situps, streck – möjligheterna är många...

För att få bra grepp rekommenderar vi att du sprayar mattan med vatten innan eller under passet för extra bra grepp. 

Som med alla mattor ska mattan "yogas in" för att få den perfekt för dig.

Mattan är avtorkningsbar och tål maskintvätt på låg temperatur, men handtvätt med vatten och ekologiskt/naturligt tvål är att rekommendera.

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE