Yogafiltar

Köp yogafilt

Vem längtar inte efter yogafilten när det är dags för Savasana? Införskaffa din egen yogafilt idag som du kan ta med på nästa yogapass. Här hittar du supermjuka yogafiltar från spanska E-swiss. Alla yogaplädar har två sidor. Den ena sidan är supermjuk och den andra sidan är mönstrad och finns i olika material/trycktekniker. Vacker mysfilt i generös storlek, hitta ditt favoritmönster.Yogafiltar i olika modeller

Alla våra yogafiltar har en mjuk och gosig sida och en sida i ett annat material och mönster. Nedan ser ni olika varianter vi har från E-swiss.

Batik

Yogafiltarna med namnet Batik är handtryckta med vegetabiliska färger från Bali. Du kan fortfarande ibland känna vaxet (det är bara att lätt skrapa av) man har använt vid batik infärgningen, det är så du vet att det är äkta genuin batik.

Silke/sari

Ytan på dessa yogafiltar är helt ljuvlig. Mjukaste silketygen från Indiska saris.

African Wax 

Vaxet gör att färgen inte kan tränga igenom hela tyget, vilket gör att det färgrika och skarpa mönstret kan skapas. African wax kallas ibland också för superwax, java eller Ankara. Metoden ger en något glansig, styvare, vaxartad känsla. Genom tvättar kommer vaxet gradvis gå bort och ytan blir mjukare varje gång den tvättas.