Pure Love Kit

959 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Pure Love Kit är ett kärleksfullt paket som är välgörande för både kropp och själ. I kitet ingår den ljuvliga boken "I am Pure Love" om innehåller en affirmationstext för varje vecka på året. Du får också med ett vackert rosa mala med Rosenkvarts, kärlekens sten. Även en Rå rosenkvarts följer med, perfekt till en kärleksfull meditation.

Paketet innehåller också ett doft/massageljus med dofta av sötsyrliga, solmogna hallon i kombination med explosiv, fruktig doft av kvitten. Till sist får du också med snygga och praktiska Hairties att använda som hårsnodd eller armband.

Bok "I am Pure Love! av Elisabeth Dammyr

Boken "I am Pure Love" av Elisabeth Dammyr är en helt ljuvlig bok med positiva affirmationstexter som du kan använda för reflektion och eftertanke. Den innehåller 52 olika texter som handlar om olika positiva mänskliga egenskaper och känslor, alla lika viktiga och värdefulla för din personliga utveckling.

 • 52 texter för reflektion
 • Positiva Affirmationstexter 
 • Hjälper dig att få positiva rutiner i din vardag

Buddha Mala Rosenkvarts, Nouelle

Mala av den vackra stenen Rosenkvarts. Love, Harmony, Joy. Rosenkvarts, kärlekens sten, står för kärlek och harmoni. Det är en sten för alla olika typer av kärlek som kan ge dig livsglädje, hjälpa dig förlåta och läka. 

 • 108 stenar
 • Hänge av en silverfärgad Buddha och en handgjord nylontofs
 • Stenarnas storlek: 6 mm. 
 • Färg: Rosa och silver

Doft/Massageljus Butterfly, Kraam by Anilla

Perfekta doft och massageljuset till en speciell vän. Läs mer om ljuset här.

Doft: Hallon & Kvitten
Sötsyrliga, solmogna och saftiga hallon i kombination med explosiv och fruktig doft av kvitten.

Ljuset innehåller endast 3 saker
Två olika sorters olja: soja vax och rapsolja. Oljorna är tillverkade i EU och inte testade på djur.
Soja vax är certifierad EcoSoya.100% vegetabilisk, fri från petroleum, paraffin och bivax. Rapsoljan kommer från EU och därmed etisk tillverkad.
Den tredje ingrediensen är några droppar doftolja som blandas in i hela ljusmassan.

Rosenkvarts, Rå

Rosenkvarts öppnar ditt hjärta och hjälper dig att föra in lyckan i ditt liv. Den lär dig att släppa taget om saker som står bortom din kontroll samtidigt som den löser upp blockeringar. En förlåtande sten som ger oss trygghet. 

Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer, särskilt den till dig själv. Råa kristaller vibrerar på en högre nivå och sägs därför ge ifrån sig ännu starkare kraft.

 • Namn: Rosenkvarts
 • Modell: Rå
 • Färg: Ljusrosa
 • Storlek: ca 30-60mm
 • Vikt: ca 20-40g

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Hairties Silver Hearts, Love Ibiza

Harties från Love Ibiza kan användas både som armband och hårband! Dessa är som ett bredare gummiband, som inte sliter lika mycket på håret som vanliga gummiband kan göra. Mjuka och snälla mot ditt hår. Bra hållbarhet. Dessa supersnygga Hairties är riktigt häftiga att ha runt handleden när dom inte håller håret bort från ögonen under tex yogan.

Du får 3 st Hairties varav en har ett litet smycke. Ett silverfärgat hjärta med texten love på ena sidan och strålar på den andra blir en extra snygg detalj till det redan vackra hårbandet.

 • 1st Stålgrå med silverfärgade stjärnor och silverfärgat smycke i form av ett hjärta
 • 1st Ljusgrå med silvrigt glitter på
 • 1st Mellangrå med silverfärgad text "love"