Magic Signs Kit

799 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Magic Signs kit är för dig som redan ser, eller vill lära dig att se de små magiska tecken som finns i vår närhet. I Laura Lynne Jackson bok ”Tecken-Universums hemliga språk”, kan du läsa om hur vi får budskap genom olika symboler och osannolika sammanträffande för att skapa mening och tröst i våra liv. 

I paketet finns också ett Armband med texten "Magic is Real" på framsidan och 11:11 på baksidan. Bär armbandet och se det som en daglig påminnelse om att vi alla är en del av någonting större och att du kan använda dina tankar för att manifestera och styra ditt liv i den riktning som du önskar. 

Du får även med två ljuvliga tillbehör. En vacker Bergskristall, den populäraste healing stenen som hjälper positiva tankar och energier att växa samtidigt som den rensar negativa tankemönster. Perfekt match med Yogaoljan Mind Clear. Oljan hjälper dig när du känner dig stressad och pressad och ditt huvud känns tungt. Doftar vitaliserande pepparmynta, lugnande lavendel och upplyftande citron, för att lindra pressen och skärpa sinnet.


Bok "Tecken: Universums hemliga språk" av Laura Lynne Jackson 

Boken Tecken är en spännande guide till universums mystiska språk som lär oss urskilja andliga tecknen i våra liv.

Universum sänder oss konstant tecken och budskap för att kommunicera med och styra oss mot ett högre livssyfte. Så länge vi inte ser eller lyssnar går många mirakulösa och vackra upplevelser oss förbi. Men med ett subtilt skifte i uppfattningsförmåga kan vi få tillgång till denna oändliga källa av visdom, kärlek och tröst.

Laura förmedlar sina egna erfarenheter med andevärlden och fängslande berättelser från klienter. Du får läsa om personer som upplevt oförklarliga och otroliga händelser, som visar hur dessa meddelanden från universum kan se ut. På så vis kan vi lära oss förstå detta hemliga språk och växa som människor.

Boken är skriven på svenska och har 291 sidor.


Armband "Magic is Real"

Armband med texten "Magic is Real" på framsidan och 11:11 på baksidan. Armbandet är tillverkat i rostfritt stål som är både hållbart och lättskött. Justerbar storlek på längden så det ska passa alla handleder. 

Bär armbandet och se det som en daglig påminnelse om att vi alla är en del av någonting större och att du kan använda dina tankar för att manifestera och styra ditt liv i den riktning som du önskar. Läs mer om betydelsen av 11/11 här nedanför.

Inom numerologin pratas det om hur siffror har ett särskilt inflytande på våra liv och genom att tyda dessa kan vi få vägledning och en större förståelse för vår inre och yttre värld. 11:11 är transformationens tal. Ettorna står för nystart ,begynnelse, upplysning och nya möjligheter. Att se 11:11 kan vara ett starkt budskap om att det du tänker på just nu, kommer att manifesteras med full kraft.

En del påstår att 11:11 är en speciellt magisk tid på dagen och alla de önskningar du går och bär på kan du nu be om och se dem förverkligas i ditt liv. Det kan också vara en påminnelse till oss att vi skapar våra egna liv med våra tankar och intentioner. Att vi ska börja skapa medvetet och inte fastnar i gamla tankemönster.

Det finns också en värme i att tänka att någon eller något i det fördolda ser efter oss och lämnar budskap till oss. Att det finns något som förenar oss och har en mening bortom vår förståelse. 11:11 kan vara en början till att bli mer medveten om alla symboler och budskap som finns runt om oss.

Det finns många teorier och aspekter av 11:11 men för att göra det till en magisk del av ditt liv, våga lita till din inre röst och vad som klingar an i din själ. Våga experimentera och ha roligt när du blir mästaren i ditt eget liv.


Bergskristall Large

Ljuvlig rå Bergskristall Spets, ofta benämnd på engelska som Clear Quartz Point. Bergskristallen är den populäraste healing stenen. Det är en av de mest kraftfulla kristallerna som harmoniserar med och förstärker krafterna i övriga kristaller och stenar. Den hjälper positiva tankar och energier att växa samtidigt som den rensar negativa tankemönster. Bergskristallen är också bra för att stärka din koncentrationsförmåga.

  • Namn: Bergskristall (Clear quartz point)
  • Modell: Rå spets
  • Färg: Genomskinlig/vit 
  • Storlek: ca 25-35*35-60mm
  • Vikt: ca 50-80g


Yogaolja Mind Clear, Tisserand

Mind Clear yogaolja i en praktisk rollerflaska som är perfekt storlek att stoppa i fickan eller handväskan. Oljan hjälper dig när du känner dig stressad och pressad och ditt huvud känns tungt. Denna kylande blandning kombinerar 100% naturliga, rena eteriska oljor av vitaliserande pepparmynta, lugnande lavendel och upplyftande citron, för att lindra pressen och skärpa sinnet.

  • 100% naturliga, rena eterisk oljor
  • Rollerflaska
  • Innehåller 10ml
  • Pepparmynta, Lavendel, Citron

Mind Clear Ritual för ett klart sinne: Rulla på oljan dina pulspunkter; vid tinningar, nacke och bakom öronen. Kan också användas på handleden.