Energy Attract Kit

735 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Energy Attract gör dig till en riktig Super Attractor med hög energi och positiva vibes. I boken Attraktionskraften av Gabrielle Bernstein får du verktyg för att styra ditt liv i den riktning du önskar. Du får lära dig ta hjälp av universum för att skapa ditt drömliv så du hittar ett flow som gör att du inte måste kämpa så hårt för att uppnå det du önskar.

Förstärk dina sinnen med två ljuvliga tillbehör. Yogaoljan Energy ger härlig energi till trötta kroppar och sinnen. Denna uppfriskande blandning kombinerar 100% naturliga, rena eteriska oljor av stimulerande koriander, vitaliserande lime och upplyftande apelsinblad för att lyfta ditt humör och få dig att möta dagen med lätta steg.Till sist kan du pigga upp dig själv med det underbara ljuset Positive Energy som innehåller eteriska oljor som höjer ditt sinne. Har en doft av Rosa Grapefrukt, Vetiver & Mint med en touch av citron 

Bok Attraktionskraften av Gabrielle Bernstein

Attraktionskraften - Verktyg för att styra ditt liv bortom dina vildaste drömmar av Gabrielle Bernstein. En riktig power-bok som hjälper dig att skapa det liv du vill ha!

Attraktionskraften påminner dig om var din sanna kraft finns och ger dig verktyg för att styra ditt liv i den riktning du önskar. Du får lära dig ta hjälp av universum för att skapa ditt drömliv så du hittar ett flow som gör att du inte måste kämpa så hårt för att uppnå det du önskar. Framför allt kommer du att fokusera på att må bra vilket i sin tur kommer bidra till att du utstrålar en närvaro och glädje som lyfter alla i din omgivning.

Gabrielle Bernstein menar att om man lär sig att vara i kontakt med sin sanna attraktionskraft så förändrar det allt. Då kan du lita på att det är tryggt att släppa det förflutna, och du kommer inte längre att vara rädd för framtiden. Attraktionskraften ger dig tillgång till en oändlig källa till energi, glädje och välbefinnande. Detta välbefinnande kommer att bli ditt normaltillstånd och du kommer intuitivt  veta hur du kan möta livet och föra ut mer ljus till världen omkring dig.


Yogaolja Energy High, Tisserand

Energy High yogaolja ger härlig energi till trötta kroppar och sinnen. Denna uppfriskande blandning kombinerar 100% naturliga, rena eteriska oljor av stimulerande koriander, vitaliserande lime och upplyftande apelsinblad för att lyfta ditt humör och få dig att möta dagen med lätta steg.

En naturligt superladdad blandning i perfekt storlek att stoppa i fickan, handväskan eller ha på jobbet för att hjälpa till att fylla dina energinivåer under dagen.

 • 100% naturliga, rena eterisk oljor
 • Rollerflaska
 • Innehåller 10ml
 • Lime, Apelsinblad, Koriander

Energy High Ritual för en daglig energiboost: Rulla på oljan dina pulspunkter; vid tinningar, nacke och bakom öronen. Kan också användas på handleden.


Doftjus Positive Energy, Aery

Pigga upp dig själv med detta underbara ljus som innehåller eteriska oljor som höjer ditt sinne. Ta ett långt djupt andetag och låt aromaterapins helande kraft lugna ditt sinne, kropp och själ. Skapa lugna och harmoniska stunder med dessa ljuvliga doftblandningar. Stimulera dina sinnen, förbättra ditt välbefinnande och återställ den naturliga balansen i kropp och själ.

 • Doft: Rosa Grapefrukt, Vetiver & Mint med en touch av citron 
 • Naturliga dofter
 • Inget paraffin eller mineralvax
 • Rent biologiskt nedbrytningsbart sojavax med blyfria bomullsvekar
 • Hållbar europeisk GMO-fri soja
 • Fri från plast och palmolja
 • Vegansk (Ej testat på djur)
 • Återvunnen ljuskopp och miljövänlig förpackning
 • 45 timmars brinntid | Vikt  200 g