Yogaoljor "For Her" Gåvoset - Yogandha Oils

645 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Gåvosetet "For Her" från Yogandha är den perfekta presenten med två oljor som ingen kvinna bör vara utan! Innehåller två härliga produkter, en Yogaolja "Balance" med praktisk roll-on och en kroppsolja "Relax". Oljeblandningar som inte bara ger avslappning utan även balans i kropp, själ och hormonellt. 

Kroppsoljan "Relax" från Yogandha fördjupar alla avslappnings-, yoga- eller meditationsövningar. Du kan också använda den i badet för att förbereda ditt sinne och kropp för en djup avslappning. Den är också utmärkt som ansiktsolja, applicera varje kväll före din fuktkräm. Innehåller 125 ml.

Kroppsoljan Relax innehåller:

 • Lavendel som ger en mild, lugnande känsla som bidrar till djupare sömn. 
 • Frankincense som släpper på spänningar i dina muskler och leder
 • Blå kamomill bidrar till stillhet och reflektion samt underlättar din sömn. 
 • Blandningen innehåller också Petitgrain för att lugna nervsystemet, Clary Sage för att balansera hypofysen samt Vetiver som är grundande och stärker kopplingen med dig själv.

Alla ingredienser väljs enbart för sina fördelar på kropp och själ.  

Mantra

Pratistham dhehi (må jag vila i näringen)


Yogandha Yogaolja "Balance" är en unik blandning av eteriska oljor innehållandes gudomlig jasmin och uppfriskande cypress.  Använd Balance när du behöver balansera kropp och själ. Fungerar särskilt bra för hormonell balans, den har en omedelbar effekt på hypofysen. Yogaoljan är även underbar att använda som parfym. 

Balance Innehåller

 • Jasmine en eterisk olja är känd med mycket Yin & Yang. Den har en ljuv doft men är samtidigt känd som "kungen av blommor", i strid med sin feminina doft. Det balanserar på djupaste nivån.
 • Cypress eterisk olja balanserar alla vätskor i kroppen. Den är avkopplande och tröstande. På mer subtil nivå cypress eterisk olja balanserar prana (chi, energi, kraften)
 • Salvia eterisk olja balanserar hypofysen - en mycket viktig körtel i kroppen
 • Innehåller även lugnande Lavandel, helig myrra och Koriander som är bra för hormonbalans.

Alla ingredienser väljs enbart för sina fördelar på kropp och själ.

Mantra 

Vyanam dhehi (måden cirkulerande energin få näring).

Chakra 

Balans arbetar främst på swadisthana (navel-chakrat).

Beläget i korsbenet, är detta chakra relaterad till urinvägarna och binjurarna. Chakrat reglerar relationer, grundläggande känslomässiga behov, nöje och kreativitet. Förutom att påverka din fysiska kropp kommer det sakrala chakrat hjälpa din kreativitet och personliga relationer. När navel-chakrat är ur balans, kan din kropp reagera med ryggproblem och fertilitetsproblem.

Karma

5% av vinsten går till kvinnor genom Women  International. Kroppsoljorna är 100% naturliga och Veganska. 


Försiktighetsåtgärder  

 • ENDAST för extern användning
 • Skall inte användas under graviditet  
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom - Använd inte på inflammerad hud.
 • Använd inom 6månader från öppnad flaska