Yogaolja "Mama Forest" - Souli Collective

289 kr- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogaoljan Mama Forest från Souli Collective ger dig en våg av jordande, helande energi från naturen. Saktar ner dig när livet går lite för snabbt. Ger dig känslan av en naturlig, varm kram och viskar till din energifyllda kropp: "slappna av min kära, det här fixar du".

En ljuvlig, jordig blanding av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och etiskt framställda kristaller. Du väljer själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett.

Mama Forest passar dig som känner dig stressad, irriterad eller nervös. Oljeblandningen med sandelträ, lagerblad och tallbarr kan hjälpa dig att känna ett lugn, boosta ditt självförtroende och connecta inåt. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Mama Forest står för: Groundedness. Balance. Strength.

 • Namn: Mama Forest
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Lagerblad, tallbarr, sandelträ
 • Kristaller: Clear Quartz, Howlit
 • Doft: Träig, uppfriskande, örtig, lite myskig med en söt touch.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett eller Roller?

Här är det helt enkelt upp till dig. Skillnaden är att du får ut mindre mängd olja med rollern, medan du med pipetten kan välja mängden genom att klämma i gummitoppen för att kontrollera mängden droppar.

Rollin ’it: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats mm.

Drip Drop:
Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 

Du kan också ha pipetten med dig  men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna ansvarsfriskrivning är just pipetten och dess lyxiga känsla en stor favorit.

Mer om Mama Forest

Ger dig en våg av jordande, helande energi från moder natur. Saktar ner oss när livet går lite för snabbt. Ger dig känslan av en naturlig, varm kram och viskar till din energifyllda kropp: "slappna av min kära, det här fixar du".

Mama Forest är här för att ge ett lugn och flytta fokus från sinnet och in i ditt hjärta. Blandningen stärker det inre lugnet och hjälper oss att ansluta till det gudomliga.

Utöver att den renar och får sinnet att slappna av, så hjälper Mama Forest till med att stärka och öka din självkänsla. Den kan hjälpa dig att känna dig inspirerad och mer kreativ. En självförtroende boost.

Clear Quartz (bergskristall)  är känd för sina kraftfullt helande egenskaper och den absorberar negativ energi av alla slag. Dent balanserar och vitaliserar dig på en fysisk, mental, emotionell och andlig nivå.

Att dofta på Mama Forest är som att komma in i en varm grön skog, med solen som kysser ditt ansikte medan du får en syrerik bris med en jordig doft. Med andra ord är doften träig, uppfriskande, örtig, lite myskig med en söt touch.

Mama Forest är din "go to olja" när du känner dig stressad, irriterad, frånkopplad, nervös eller förvirrad. Ta ett djupt andetag. Låt den ljuvliga blandningen ta dig tillbaka till din sanna jag.

Egenskaper

Balans, Självförtroende, Gudomlig koppling, Harmoni, Energi, Läkning, Klarhet, Lugn, Inspiration, Kreativitet , Sinnesro, Glädje, Öppenhet, Rening, Stabilitet, Medkänsla, Förbättrar fördelarna med meditation.

Användningsområden

Använd dem som du själv föredrar, genom att applicera på huden och/eller genom inandning.  

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar i ett ljus eller på en liten bit tyg.

Innehåll

Organic cold-pressed Jojoba oil,  Bay leaf (Laurus Nobilis) essential oil , organic Pine needle (Pinus Sylvestis) essential oil, Sandalwood (Santalum Spicatum) essential oil,  0,1% Organic Rosmarinus officinalis Antioxidant, Clear Quartz and Howlite.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet