Kroppsolja Yogandha 2-pack - Detox/Yogaolja Salute

495 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Yogandha Detox kroppsolja - Varma toner av citrongräs och enbär. Som en del av din dagliga detoxritual, använd Yogandha detox kroppsolja på morgonen, i duschen eller direkt på huden, för att öka lymfatisk dränering.

Ren uppfriskande citrongräs doft. Citrongräs stimulerar njurarna och antas bidra till att sänka kolesterol och renar och avgiftar kroppen.

Alla våra ingredienser väljs enbart för sina fördelar på kropp och själ.  

Mantra

Om vajrasattva hum (mantra av rening)


Yoghanda Salute är en upplyftande olja. Grapefrukt och bergamott kommer lyfta, återuppliva och stärka immunförsvaret och ge mental klarhet.

Salute kommer att öka din energi nivå och ge dig ett naturligt lyft. (det fungerar väldigt bra för tex jetlag) Det gör dig piggare på en gång :-)

Applicera Salute på din puls när du känner dig trött eller behöver uppfriskas.


Salute Innehåller

• Grapefrukts eterisk olja är fräsch och upplyftande och sägs ha en affinitet med tallkottkörteln som styr våra biologiska rytmer. Det   är rensning till sinnet, uppfriskande och stimulerande.

• bergamott eterisk olja kommer från skalet av bergamott citrusfrukter, är det både upplyftande, återuppliva och uppfriskande. Den
  är kraftfull doft gör det till ett populärt inslag i många parfymer. Det är också bra för avlastning.

• Rosemary eterisk olja kan vara mycket stimulerande och har alltid ansetts att erbjuda någon form av skydd (stärker
  immunförsvaret).

• Ravensara eterisk olja är en mer skonsam medlem av eukalyptus familjen. Den kommer från en stor regnskog träd hemma i Madagaskar och dess eterisk olja prisas i Madagaskar som en "bota alla" olja.

Alla våra ingredienser väljs enbart för sina fördelar på kropp och själ.

Mantra

Pranam dhehi (den uppåtgående rörelse energi näring)

Chakra

Salute arbetar främst på manipura (solar plexus) chakra.

Beläget i den övre delen av buken, är detta chakra relaterad till våra känslor av självkänsla, självkontroll och förtroende. Gandha (användning av doftämnen för att förbättra din vardag) för detta chakra inkluderar söt fänkål, lavendel, sandelträ och bergamott. Detta chakra handlar om synen på vem du är det är centrum för din självkänsla, din viljestyrka, självdisciplin, samt värme i din personlighet. Energin i detta chakra kan du omvandla tröghet i handling och rörelse.

Karma

5% av vinsten går till kvinnor för kvinnor International  

Våra kroppsoljor är 100% naturliga och Vegan 


Försiktighetsåtgärder  

- ENDAST för extern användning

- Skall inte användas under graviditet  

- Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom - Använd inte på inflammerad hud.

Använd inom 6 månader från öppnad flaska