Eteriska oljor "Feel Good" 3-pack oljor - Tisserand Aromatherapy

295 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Använd eteriska oljor i ditt dagliga liv med denna trio av oljor som stimulerar ditt humör på olika sätt. Tre väldoftande oljor med olika egenskaper och unika dofter: Pepparmynta, rosmarin och citron. Det perfekta kitet för dig som vill ha 100% naturliga, rena eteriska oljor för olika tillfällen i vardagen. Kommer i en fin presentask, en mycket uppskattad gåva!

  • 100% naturliga, rena eteriska oljor
  • 3st oljor: pepparmynta, rosmarin & citron
  • Varje flaska innehåller 9ml


Pepparmynta - Förfriskande och vitaliserande. Hjälper till att rensa sinnet och lugna kroppen. Perfekt för massage. 100% Mentha piperita (peppermint) oil

Rosmarin - Upplivande och uppfriskande. Hjälper till att förbättra minnet och rensa din hud. Perfekt för hudvård. 100% Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil.

Citron - Fräsch och upplyftande! Piggar upp och får dig på gott humör. 100% Citrus limon (lemon) oil.

Användningsområden:

  • I massage: Tillsätt 5 droppar eterisk olja till 10ml annan valfri olja passande för massage.
  • För ansiktet: Tillsätt upp till 2 droppar eterisk olja till 10ml annan valfri olja passande för ansiktet.
  • I badet: Tillsätt 4 till 6 droppar eterisk olja till 20ml annan valfri olja passande för bad & skapa små virvlar i vattnet.

OBS! Endast för extern användning. Använd inte outspädd på huden. Undvik kontakt med känsliga områden, t.ex. ögon. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte eteriska oljor på barn under 5 år. Kontakta din sjukvårdspersonal innan du använder eteriska oljor under graviditeten. Förvaras på en sval torr plats. Använd inte inandningsmetoden om du lider av astma. Inandningsmetoden är endast lämplig för barn över 10 år. Alla människor kan reagera olika på oljor och dofter, så iakttag försiktighet, testa dig fram och starta med en liten mängd.