Yogaolja aromadoft AUM Unify från Yogamood

225 kr

- Just nu! FRI FRAKT - Fria byten
- Leverans 1-3 dagar
- Vi slår in dina presenter utan kostnad. Välj i kassan.
- Sista beställningsdag för att få leverans till jul 17/12
- Öppet köp tom 14/1-2019

Yogamood AUM Aromaterapi - En Naturlig Stämningshöjare

Unify: skapar balans mellan kropp och själ och lugnar huden med djupa träiga dofter av bl.a. patchouli och sandelträ. Unify balanserar sinnet och håller fötterna på jorden. Därtill finns det inslag av cederträ och apelsin för att skapa lite sötma. Använd före Savasana eller som balanserande kroppsolja efter din morgondusch.

Hur det fungerar: Eteriska oljor har använts i hela världen i flera millennium, och är kända för sina helande egenskaper, såsom att hjälpa oss att slappna av, förhöja våra sinnesupplevelser, öppna andningspassager, lugna nervsystemet, balansera hormoner, stimulera känslor, stärka immunsystemet och föryngra huden – allt på naturlig väg.

Det magiska limbiska systemet: varje eterisk olja har sin egen uppsättning av egenskaper och medicinska användningsområden. Lavender, till exempel, har en lugnande effekt, medan citrus är upplyftande. Dofterna har positiv inverkan på vårt humör och våra känslor genom stimulering och avslappning. Så fort aromerna når näspassagen kommer de i kontakt med limbiska systemet, vilket sänder elektriska impulser till hjärnan. Det är här vi har våra doftminnen, och ett känslomässigt svar på dem. 

Alla AUM produkter är skapade med omsorg och innehåller 100% naturliga ingredienser - inget annat.

AUM produkter är tillgängliga hos Yogia, som kroppsolja och en naturlig aromdoft – varav den sistnämnda kan ersätta tex parfym.

Det finns 3 naturliga dofter att välja mellan: Activate - Unify - Meditate.

10ml


Yogaolja AUM Unify från Yogamood

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager