Yogamattrengöring Botanical Cleaner Fresh Citrus - Manduka

259 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Mandukas Botanical Cleaner är en rengöring för de flesta typer av Yogamattor. Rengöringen passar Mandukas eKO-serie och PRO-serie samt alla andra mattor som är icke-porösa och har en stängd cellstruktur såsom. Använd EJ på GRP-serien eller andra mattor med öppen cellstruktur.

Botanical Cleaner är växtbaserad och rengör din matta utan skadliga kemikalier. Rengöringen kommer i en praktisk sprayflaska och har en fräsch citrusdoft.

  • Innehåller 237 ml
  • Passar många olika mattyper, t.ex Mandukas PRO-serie & eKO-serie. 
  • Används EJ på Mandukas GRP-mattor eller andra yogamattor med öppen cellstruktur

Gör så här:

Botanisk rengöringsmedel är säker för alla typer av mattor utom GRP-serien (eller någon polyuretanmatta), som är en porös (öppen cell) yta. Använd Botaniskt rengöringsmedel enligt anvisningarna endast på icke-porösa (slutna celler) ytor. Synlig jord måste avlägsnas innan rengöringsmedel appliceras.

VANLIG RENGÖRING: Spraya på ytan du vill rengöra och torka av den.

DJUPRENGÖRING: Spraya ordentligt så mattan blir våt. Låt verka i ca 10 minuter. Torka av eller låt lufttorka. Ingen sköljning krävs efter användning.

LAGRING OCH AVFALLSHANTERING: Förvaras i rumstemperatur. Icke-påfyllningsbar behållare. Återanvänd eller fyll inte på en tom behållare. Lämna tom behållare för återvinning (återvinningsbar PET-förpackning).