Picknick filt Native Wildflower - Wandering Folk

1 595 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Vi fullkomligt älskar dessa picknickfiltar från Wandering Folk, med deras underbara färger och mönster som är ritade för hand. Föreställ dig en solhälsning nere på stranden i soluppgången på denna fantastiska filt.
Hörnorna pryds av tjocka härliga tofsar som ger en underbar boho känsla. Till varje filt ingår en vävd bärrem av bomull så att du lätt kan rulla ihop och bära med dig din favorit filt. Dessa små konstverk vill man inte gömma undan utan hänger vackert över axeln när du är ute och lever livet. Filten består av två lager bomull som är behandlade med upf50+ som skyddar mot solen strålar och behåller trycket intakt och levande längre. Undersidan är gjord av en vattentät duk som skyddar mot fukt och smuts och är lätt att torka av.
Denna magiska variant Native Wildflower har ett blommigt mönster i nästan alla färger i färgskalan på en grön botten som en vacker kontrast.

 • Native Wildflower/ Grön botten / Mönster i alla regnbågens färger
 • Storlek 164 CM x 147 CM
 • Två lager ekologisk bomull
 • Digitalt tryck efter hand ritat mönster
 • Behandlad med UPF50+
 • Vattentät duk på undersidan
 • Läder tag / Undvik maskintvätt och blötläggning
                     då tagen kan färga av sig på tyget.
 • 4 st handgjorda bomullstofsar
 • Vävd brun bärrem av bomull


Skötselråd

Torka av med fuktig trasa, eventuellt med lite såpa. Blötlägg ej och undvik maskintvätt. Trycket kommer att blekas med tiden som ger en vacker patina och historia som gör din filt ännu mer personlig.

1% for the Planet and Rainforest Rescue

Wandering Folk älskar naturen och brinner för vår miljö. Därför har de ingått i ett samarbete med Rainforest Rescue för att hjälpa till att skapa en hållbar framtid så att vi kan fortsätta att njuta av våra picknickar ute i det vilda och känna att vi gjort skillnad. 1% av all Wadering Folks försäljning går till Rainforest Rescue som jobbar helt ideellt. Rainforest Rescue jobbar för att rädda våra regnskogar och biologiska mångfalden. Tills nu har man återplanterat 330 000 träd i våra regnskogar.