Värme/kyla ögonkudde från Nytta Design - Brunt/grått mönster

135 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Ögonkudde är en perfekt present till ung som gammal med många funktioner. Kudden är fyllt med kärnor från körsbär och/eller druvor och kan värmas i mikrovågsugn eller kylas i frys.

En ögonkudde hjälper dig att slappna av under t ex  Savasana och vända uppmärksamheten inåt.  För dig som utövar yoga fungerar den som lugnande tryck över ögonlocken utan att värmas eller kylas.

Varm eller kall kan du använda kudden innanför byxlinningen som en punktvärmare för mage eller ryggslut, som handledsstöd för att förebygga musarm, som antistresskudde eller som värmekudde i barnvagnen.

En varm kudde lindrar och förebygger mjölkstockning eller mensvärk. En kall kudde över ögonpartiet minskar svullnad och lindrar huvudvärk.

Uppvärmning:
I mikro: Duscha eller skvätt vatten på kudden, värm så i en halv minut på 700-800 watt.
I vanlig ugn: Linda in kudden i t ex en handduk och värm 5 minuter på 150 grader. Även här rekommenderar vi att du duschar eller stänker lite vatten på kudden innan, då håller tyget längre och en fuktig värme tränger lättare ner i hudlagren.

 Kyl kudden i frysen 1 timme.

 Tvättas för hand i 40-60 grader. Använd tvål eller diskmedel för fläckborttagning. Torka hängande i torkskåp eller liggande på element. När du värmer kudden efter att ha tvättat den var försiktig den kan bli väldigt het.
 

Mått: 23 cm x 10 cm.
Vikt 200 gram.
Material 100 % ekobomull. Innerpåse och fodral I ekobomull, både innerpåse och fodral är tvättbara.
Godkänd som leksak för barn under 3 år.
Fyllning: rengjorda fruktkärnor från druva eller körsbär.