Yogamatta Svart Sadhaka 4mm från YogiRAJ

239 kr

- Just nu! FRI FRAKT - Fria byten
- Leverans 1-3 dagar
- Vi slår in dina presenter utan kostnad. Välj i kassan.
- Sista beställningsdag för att få leverans till jul 17/12
- Öppet köp tom 14/1-2019

Yogiraj Sadhaka 4mm är en prisvärd kvalitetsmatta av typen "sticky mat" som ger ett bra grepp, stötdämpning och mycket god valuta för pengarna. Det är en favorit både bland elever, lärare och studior. En perfekt yogamatta för nybörjaren såväl som den mer erfarna yogin. Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp, så att du slipper halka på yogamattan.


Tjockleken 4 mm är den vanligaste tjockleken på yogamattor som används i traditionell yogaträning och ger vanligen tillräcklig dämpning för att skydda knän och leder från hårda golv. Om du behöver ännu mer dämpning så har yogia den även i 6 mm.


ftersom yogamattan är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på yogamattan. Dess slitstyrka och det faktum att den är maskintvättbar gör den även lämplig för yogastudios som vill erbjuda sina kunder yogamattor för utlåning.

Till skillnad från många andra yogamattor på marknaden är yogiRAJ Sadhaka tillverkad av giftfri PVC.


Specifikationer

Vikt: 1.1 kg

Mått: 183 cm x 61 cm x 4 mm.

Material: Högkvalitativ, giftfri PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex, certifierad och testad av SGS Laboratories).

Passar alla yogastilar.

Tillverkad i Taiwan.


Användning och skötsel

Tvätt: Tvätta i 30 grader eller torka av med våt trasa. Hängtorka eller rulla in i en handduk för att suga upp fukt. Om du vill tvätta den i maskin bör centrifugeringen vara avstängd och använd endast lite skonsamt tvättmedel. Inga blekningsmedel eller sköljmedel får användas detta förstör mattan.


Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE