Yogamatta Grip Mat 5 mm från YogiRAJ - Bäst i test!

799 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)


”Här snackar vi supergrepp, bäst i klassen! Doftfri, ligger tungt på plats på golvet och känns tjockare än sina 5 mm – vilket är ett stort plus, speciellt när knän eller armbågar vilar tungt mot marken.”  Metro Mode

Grip Mat är designad att suga upp svett och transportera bort fukt, så oavsett hur varm och svettig du blir på passet så hittar du greppet. Med denna ultraabsorberande premiummatta kan du göra även de mest
krävande yogapositioner dagligen. Liksom alla YogiRAJs yogamattor helt fri från gifter.


Specifikationer

Mått: 180 cm x 61 cm x 5 mm

Vikt: 1,7 kg


Material

Tunt toppskikt av slitstarkt polyuretan absorberar fukt och transporterar bort svett för att hjälpa dig att få ett grepp på yogamattan.

Tjockt underskikt av giftfri PVC dämpar dina händer, fötter och leder som är i mattan (t ex höfter och knän).


Fri från latex. Mattan är certifierat giftfria av oberoende laboratorium; Den innehåller varken ftalater, AZO, DOP eller tungmetaller.


Skötsel

Torka din yogamatta med varmt tvålvatten eller blöt trasa, även efter en svettig klass. Du ska inte använda mattrengöring med oljor som tex Mandukas rengöring. Det gör att mattan istället blir hal.

Tål vatten och kyla utan att spricka. Får dock aldrig sköljas, spolas eller dammsugas.

Biologiskt nedbrytbar


När greppet är allt. Ultraabsorberande matta som erbjuder ett riktigt super grepp. Grip mat är den prisbelönta mattan som passar alla yogastilar och utövare. På Grip mat står du fast och stadigt även i de mest krävande asanas. Grip mat blir snabbt din pålitliga yoga vän i vått och torrt.


Tunt toppskikt av slitstarkt polyuretan transporterar bort svett och absorberar fukt för att hjälpa dig att få ett riktigt bra grepp. Tjockt underskikt av giftfri pvc utgör dämpning för dina händer, fötter och leder som är på mattan. Fri från latex. Alla våra mattor av pvc är certifierat giftfria av oberoende laboratorium; de innehåller varken ftalater, AZO, DOP eller tungmetaller.


Mattans grepp

Ett bra grepp på yogamattan hjälper till att utföra och hålla positioner. Ett bra grepp är också något som upplevs olika från person till person. Det beror på hur svettig man blir om händerna, teknik  och erfarenhet . 

Alla yogamattor behöver yogas in lite vad som dock gäller för de flesta yogamattor är att de får bättre grepp efter en tids användning. Så ge din yogamatta lite tålamod och kärlek. Ge mattan en chans att utvecklas till din bästa yogakompis och tack för att du bidrar till ökad hållbarhet och en bättre planet. 


Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE