Yogamatta Allround 6mm Raspberry red från YogiRAJ

319 kr

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)

Yogiraj Sadhaka är en prisvärd kvalitetsmatta av typen ”sticky mat” som ger bra grepp, stötdämpning och mycket god valuta för pengarna. Det är en favorit både bland elever, lärare och studior. Det är en perfekt matta både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin! Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp, så att du slipper halka på mattan.

Eftersom den är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. Dess slitstyrka och det faktum att den är maskintvättbar gör den även lämplig för yogastudior som vill erbjuda sina kunder mattor för utlåning. Till skillnad från många andra mattor på marknaden, är Yogiraj Sadhaka tillverkad av giftfri PVC.

Sadhaka Plus är 6 mm tjock för ökad stötdämpning och komfort.


Specifikationer

Färg: Hallonröd (djup rosa)

Mått:183 cm x 61 cm x 6 mm.

Vikt: 1,7kg

Material: Högkvalitativ, giftfri PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex, certifierad och testad av SGS Laboratories).

Passar alla yogastilar.

Tillverkad i Taiwan.


Användning och skötsel

Tvätt: Tvätta i 30 grader eller torka av med våt trasa. Hängtorka eller rulla in i en handduk för att suga upp fukt. Om du vill tvätta den i maskin bör centrifugeringen vara avstängd och använd endast lite skonsamt tvättmedel. Inga blekningsmedel eller sköljmedel får användas detta förstör mattan.


Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE