Yogamatta Venus - OHmat

895 kr

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Denna fina yogamatta ifrån OHMat är ett samarbete med den spanska konstnären Josune Garcia. Hennes målningar tar dig in i en rike i solsystemet där alla planeter har sin unika kraft för att påverka vårt medvetande.

VENUS , en planet för kärlek, kreativitet och njutning. Lyssnar på vacker musik, tittar på konst, känner sexualitet och ser vackra människor gå förbi graciöst. Venus avslöjar renhet i alla fem sinnen och är relaterad till kvinnor, som en charmig feminin energi. Men den mest attraktiva energin hos Venus är en varm, kärleksfull hjärta hos en kvinna som verkligen kan förändra liv och världen vi lever i. Om du tänker på dig själv på yogamattan i Venus armar, får du dig att känna dig trygg och gör att du kan utveckla mer och mer av kärleken som är baserad i ditt hjärta.

Väskrem för att bära din matta ingår.

Längd: 180 cm
Tjocklek 3 mm


Medvetna material
- 100% nedbrytbart naturgummi, övre lagret i mikrofiber
- Ju mer du svettas, desto bättre grepp med den inbyggda antislip-fuktionen. Vid lugnare yoga där du inte svettas lika mycket, kan du med fördel spray lite lätt på mattan före anvädning med vatten. Ger en enorm effekt på antislip funktionen! 
- Ekologiskt, vattenbaserat bläcktryck
- Fri från latex, silikon och giftigt lim
- Lämplig för alla yogaformer
- Perfekt för Bikram, Hot Yoga, Ashtanga, Vinyasa och power Yoga med anledning av det högabsorberande toppskiktet


Tvättråd 
- Går att tvätta i ylleprogram på låga temperaturer (utan tvätt- och sköljmedel), men handtvätt, tex i duschen med naturlig såpa, är att föredra.
- Undvik för mycket vatten på naturgummi för hållbarhet.
- Hängtorka. Torktumla ej.
- Rulla ej ihop en matta som inte är helt torr


Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE