Yogamatta PROmat Generosity från Manduka- Extra lång

1 395 kr


- FRI FRAKT (tom 24/12) EU shipping 12€
- Leverans 1-3 dagar
- Fria byten

Mandukas Black PROmat är deras absolut storsäljare. Generosity är en vackert skimrande yogamatta som passar utmärkt till både män och kvinnor som vill ha en färg som ger extra energi på sin yogamattan. Med en livstids garanti har det varit omtalad som en av marknadens bästa matta i många många år.

En mjukt dämpande känsla och mycket greppvänlig yta. Toppskikt av halkdämpande material. Den stängda cellytan förhindrar fukt, mikrober eller bakterier från att absorbera in i mattan och mattan är väldigt lätt att rengöra.

Denna mattan blir bara bättre med flitigare användning!

OEKO-TEX certified och helt giftfri produktion. 100% latexfri.


Precis som dina favoritjeans eller ett par skor så behöver mattan en inkörningsperiod för att den ska bli riktigt bra, och som Du vill ha den. Man kan räkna med ca 3 månaders daglig användning. Om att slippa vänta på detta rekommenderar vi att man ser videoklippet här nedan där Manduka visar hur man på ett enkelt sätt kan strö salt på mattan och låta stå i 24 timmar för att sedan torka bort.


Specifikationer 

Färg: Generosity ( Blå / turkos)

Vikt: ca 4,3 kg

Mått: 66 cm x 215 cm x 6mm (extra lång)

100% fri från latex och passar därför bra för de som har en latexallergi.


Rengöring: Lätt att torka av med fuktig trasa. Använd gärna Manduka mattvätt. Se filmen nedan hur du snabbar "yogar in" din nya yogamatta.Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE