Yogamatta 5mm eKO RainCheck - Manduka

965 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

eKO-mattan ger dig en naturligt greppvänlig yta som fångar upp dig om du börjar glida. Som miljövänlig och tillverkad av naturliga material stödjer denna gummimatta både dig i dina positioner och vår natur. Träden som bidragit till denna matta är inte skövlade i Amazonas.
Trots namnet kommer du inte att be om en ”reincheck” på träningen med denna snygga matta. Denna matta i begränsad upplaga är mönstrad i marmorerade färger som kommer fånga många blickar.

Detaljer:

-Standardstorlek 5mm tjock
-180x66 cm
-3,6 kg
-Framtagen av utbildade yoga-lärare under fyra års tid
-Mest hållbara naturliga gummit på marknaden
-Ingen PVC eller skadliga plaster
-99% fri från latex
-Allt svinn från industrin samlas noggrant ihop och används under tillverkningen av andra produkter, vilket skapar en hållbar tillverkningsprocess.

Tvättanvisningar:
Alla eKO-mattor kan rengöras genom att använda Mandukas Mat Restore Spray (en vinägerbaserad vätska) eller genom att använda en blandning av hälften vatten och hälften ekologisk äppelcidervinäger. Vi rekommenderar att du aldrig tvättar din eKO-matta i tvättmaskinen då det kan starta nedbrytningsprocessen i mattan. Lägg inte mattan i blöt och använda aldrig tvål eller andra rengöringsmedel för att rengöra din matta, då detta kan äventyra hållbarheten och kvaliteten i din matta.

Förvaring:
Mattan bör inte exponeras för direkt solljus och om den blir blöt så låt den torka innan du rullar ihop den.


Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här!