Yogamatta "Super Grip" Liqurice - Yogish Collective

1 100 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Yogamattan "Super Grip" Liqurice har riktigt bra grepp och är miljövänlig. Stilren svart matta med tillverkaren Yogish Collectives vackra monogram. Tillverkad av naturgummi med en mjuk yta av Eco-polyurethane som har ett fantastisk grepp .

Denna halkfria yogamatta ger dig perfekt grepp för att hjälpa dig i din yogaträning. Högpresterande matta som gör att du kan undvika skador som kan uppkomma när man glider vid avancerade positioner. Naturligt gummi ger också ett bra grepp mot golvet, så att inte mattan glider mot golvytan.

 No more slipping around during practice. This ultimate grip and eco-friendly yoga provides the perfect grip and stable practicing surface. 

  • Helt fri från PVC, latex, silikon, giftigt lim och phthalates.
  • Medföljer en svart bärrem..
  • Storlek: 183 cm x 68 cm x 5mm (extra bred!)
  • Vikt: 2,5 kg
  • Färg: Liqourice

Enkel och hygienisk att torka av med fuktig trasa. Bara spraya och torka av. Häng upp för att torka. Tvättas ej i tvättmaskin och ej i torktumlaren. Vik ej mattan, utan rulla ihop den med monogrammet utåt. Bör ej utsättas för extremt solljus och undvik oljor/bodylotion/handkräm och annat som kan gör att mattan blir hal och får fläckar.