Yogamatta Premium Enchanting Pink 6mm - Love Generation

649 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Love Generations Yogamatta Premium Enchanting Pink är en 6mm tjock matta som är tillverkad av giftfri PVC. Det är en vändbar matta med två ljuvliga färger, en mjuk rosa nyans och en mörkare lila.

Premium-serien är prisvärda kvalitetsmattor av typen ”sticky mat” som ger dig en perfekt kombination av dämpning och fasthet. 6mm tjocklek ger en skön avlastning för knän och leder. Bra torrt grepp i olika positioner. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Yogamattan Premium är en favorit både bland elever, lärare och studios. Passar både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin! Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp. Då den är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. 

  • Färg: Enchanting Pink (dubbelsidig, rosa & lila)
  • Mått:183 cm x 61 cm x 6 mm.
  • Vikt: 2,3kg
  • Material: Högkvalitativ, giftfri OEKO-TEX certifierad PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex).
  • Passar alla yogastilar.

Användning och skötsel

Rengöring: Torka av mattan med en trasa som är fuktad med varmt vatten och lite vinäger. Låt sedan mattan lufttorka hängande. Du kan också torka av mattan på detta sätt när den är ny för att avlägsna den hinna som du kan uppleva att mattan har när du precis börjat använda den.

Greppet blir bättre ju mer du använder den. Vill du snabba på ett bra grepp, skrubba ytan lätt med en handfull grovt havssalt. Ta bort saltet med en fuktig trasa och låt mattan lufttorka.

OBS! Mattan kan kännas hal när den är våt. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.