Yogamatta Mantra Black 4mm - Love Generation

449 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Love Generations Yogamatta Mantra Black är en 4mm tjock matta med en svart botten ett silverfärgat mantra. Mantrat är: "Lokah Samastah Sukhino Bhavantu Ohm Shanti Shanti Shanti" vilket betyder: "May all beings around the world be happy and free, Ohm peace peace peace"

Den låga vikten på 1,2 kg gör yogamattan lätt att ta med sig och just till denna yogamattan ingår en smal bärrem. Om du viker den två gånger får den plats i en resväska i standardstorlek. Mattan är av typen ”sticky mat” och den har ett bra torrt grepp i olika positioner. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Yogamattan passar både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin! Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp. Då den är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. 

  • Färg: Mantra Black (svart botten, mantra i silver)
  • Mått:183 cm x 61 cm x 4 mm.
  • Vikt: 1,2kg
  • Material: Högkvalitativ, giftfri OEKO-TEX certifierad PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex)
  • Smal bärrem ingår

Användning och skötsel

Rengöring: Torka av mattan med en trasa som är fuktad med varmt vatten och lite vinäger. Låt sedan mattan lufttorka hängande. Du kan också torka av mattan på detta sätt när den är ny för att avlägsna den hinna som du kan uppleva att mattan har när du precis börjat använda den.

Greppet blir bättre ju mer du använder den. Vill du snabba på ett bra grepp, skrubba ytan lätt med en handfull grovt havssalt. Ta bort saltet med en fuktig trasa och låt mattan lufttorka.

OBS! Mattan kan kännas hal när den är våt. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Alla Love Generations PVC Yogamattor är tvättbara i maskin. Vi rekommenderar dock att du undviker det om möjligt, då mattan får en längre livslängd om du rengör den för hand enligt ovan föreslagna metod.