Yogamatta Kork "The Practice of life" - Yggdrasil

1 089 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogamatta av kork och naturgummi som är halkfri, ekologisk och fantastiskt vacker! Tillverkad av naturgummi i basen vilket ger ett perfekt grepp på golvet. Ytskiktet av ekologisk kork gör mattan halkfri och den är även antibakteriell av naturen.

Korkmattans design är framtagen av tillverkaren Yggdrasil tillsammans med yogin Emilia Löf. Detta är hennes ord om taken bakom designen: Designen är tänkt att påminna om att hela livet är en praktik. På samma sätt som att lotusblomman kan växa ur lerigt och mörkt vatten, så kan vi alla blomstra. Likt fjärilen kan även vi människor leva som i en kokong, rädda för att utvecklas och pröva våra vingar. Men om vi låter ljus och värme finnas i våra liv, så kommer puppans skal att bli tunnare och vi finner oss veckla ut våra vingar och bli vackra fjärilar. 

  • Storlek: 175cmx61cm.
  • Tjocklek: 3,4mm.
  • Vikt: 1,9 kg.
  • 100% återvinningsbar naturgummi & kork, biologiskt nedbrytbart.
  • Tryck: Lotusblomma och fjärilar, av vattenbaserat ekologiskt bläck.
  • Helt utan PVC, latex, silikon, giftiga lim och ftalater.

Skötselråd: Tvätta gärna korkmattan innan första användning för att undvika att trycket färgar av sig. Du rengör den enkelt med en mjuk, lätt fuktad trasa. Om din korkmatta i framtiden blir ordentligt smutsig kan du rengöra den med mild en tvål och skölja av mattan i duschen. OBS! Använd EJ kemikalier då detta är naturmaterial.

Om dina händer och fötter är väldigt torra kan du ta lite vatten på dem, alternativt direkt på korken, innan du börjar träna för att förhindra att du glider.