SuperLite - Resemattor

Mandukas eKO reseyogamatta är ett bra val för dig som vill ha en högpresterande, hållbar yogamatta OCH du som bryr dig lite extra om miljön. Passar dig som svettas lite till medel. Framtagen av erfarna yogalärare som värdesätter en högpresterande och miljövänlig matta. En lätt matta som passar perfekt för dig som är på resande fot. Passar fint i en resväska.


Mandukas eKO reseyogamatta är ett bra val för dig som vill ha en högpresterande, hållbar yogamatta OCH du som bryr dig lite extra om miljön. Passar dig som svettas lite till medel.

Framtagen av erfarna yogalärare, som värdesätter en högpresterande och miljövänlig matta. En lätt matta som passar perfekt för dig som är på resande fot. Passar bra att lägga i en resväska.

Den yttre ytan består av patenterade, slutna celler av naturgummi. Eftersom cellerna är slutna så tränger inte svett och likande in i mattan och gör den hygienisk.

Den sjögräslika texturen med överlägsen dämpning är mjuk mot din kropp och bra för miljön. Denna naturliga gummimatta skapas genom en giftfri process och är helt fri från de skummedel och mjukgörande medel som finns i många andra mattor. 

En av de mest slitstarka miljövänliga mattorna på marknaden. Utvecklad under 4 års tid i samarbete med yogalärare. Utformad för att ge den ultimata kombinationen av dämpning och grepp. Ingen PVC eller giftiga mjukgörare.