Smudge kit med Palo Santo Blue sage & Grön Agat

195 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Härligt Smudge kit med en Palo Santo pinne, en salviabunt med Blue Sage/Desert Sage och en Grön Agat. Smudgekit är tänkta att användas när du vill rena utrymmen och platser från negativ energi samtidigt som du för in kärlek och positivitet. Du kan också rena dig själv innan meditationen för att komma i balans.

Paketet innehåller: 

  • 1 x Grön Agat
  • 1 x Palo Santo pinne 10x2 cm
  • 1 x Salviabunt Blue sage/Desert Sage (blå salvia) 10x3,5cm
  • 1 x Vacker naturfärgad tygpåse

Grön Agat

En Grön Agat hjälper dig att få balans mellan yin & yang. Den ger dig energi när det saknas och grundar dig när du behöver det. Du får helt enkelt harmoni i både kropp och själ. 

En grön agat stärker din kreativitet och ditt intellekt. Den är bra att ha med dig när du ska lära dig nya saker, till exempel på en kurs eller i skolbänken.

  • Namn: Grön Agat
  • Modell: Tumlad
  • Färg: Grön i olika nyanser, ibland med strimmor av vitt och svart
  • Storlek: ca 25-30mm
  • Vikt: ca 10-20g

Palo Santo

Palo Santo Pinnen kommer från ett heligt doftträd och kallas därför "Holy Wood". Doften påminner om rökelsen Frankincense och Myrra. Palo Santo har använts av i olika heliga ritualer under tusentals år. Några av dess fördelar är att den rensar bort  negativ energi men är även ett naturligt insektsmedel, luftrenande och inte minst så är det ljuvligt att använda för sinnes- och kroppsavkoppling.

Tänd en Palo Santo och när du ser att den brinner blåser du så att lågan försvinner men röken blir kvar. För runt pinnen i cirkelrörelser över den plats eller person du vill rena, eller lägg den på ett brandsäkert fat/skål om du vill ha röken en längre stund. När du är färdig, doppa den rykande sidan i vatten och se till att den är helt släckt. 

Blue Sage

En bunt med blå salvia vilken är en helt naturlig ceremoniell rökelse. Blå salvia (blue sage även kallad desert sage) har en lite mjukare doft än vit salvia vilket många uppskattar. Doften av blå salvia påminner lite om doften av lavendel. Knuten med 100% bolmullsgarn som går bra att elda. 

Salviabunten används på liknande sätt som Palo Santo pinnarna. Tänd eld på ena änden, blås ut elden och vifta runt röken med hjälp av en fjäder eller med din hand. Släck den mot ett eldfast föremål, låt den ligga kvar i en eldfast skål och se till att den verkligen är släckt.

Både Palo Santo pinnarna och den blå salviabunten kan användas många gånger om.