Kristall-Kit Ametist Smudge

375 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Kristallkitet med Smudge har allt du behöver för att inspireras av kristallernas magiska värld. Innehåller en inspirerande bok där man får lära sig om hur man väljer kristaller, rengör dem samt inspiration till kristallmeditationer. Kristallkitet innehåller också ett Smudgekit med en Ametist, Blue Sage och Palo Santo. Använd innehållet i ditt Smudgekit för att rena kristaller, ett rum eller dig själv från negativ energi.

Bok "Kristaller - Omvandla din energi och lev ett liv med höga vibrationer" - Emma Lucy Knowles, 190 sidor 

En modern kristallbok där Emma tydligt går igenom tex (och mycket mer):

 • Hur du väljer din kristaller
 • Kristaller för inre lugn och ro
 • Hur du rengör din kristaller
 • Kristallmeditation och chakran

Många av oss söker en balans i vardagen. Vi önskar att det fanns något som gjorde oss piggare, gladare, mer motiverade och benägna att uppfylla våra drömmar. Emma Lucy Knowles menar att det vi behöver är att ändra våra energier. Detta går att göra med hjälp av kristaller. Kristallerna används vid meditation och introspektion, men kan även finnas med som ett hjälpmedel när vi behöver pepp, tröst eller sinnesro. Emma tipsar oss om att komma i kontakt med våra känslor, välja en eller flera kristaller och låta dem fylla oss med den energi vi är i behov av. 

Om du vågar utforska den stora kristalltrenden kommer du sakta men säkert att känna hur du kommer i balans igen.

Smudge kit - Ametist

Härligt Smudge kit med en Palo Santo pinne, en salviabunt med Blue Sage och en Ametist. Smudgekit är tänkta att användas när du vill rena utrymmen och platser från negativ energi samtidigt som du för in kärlek och positivitet. Du kan också rena dig själv innan meditationen för att komma i balans.

Paketet innehåller: 

 • 1 x Ametist 
 • 1 x Palo Santo pinne 10x2 cm
 • 1 x Salviabunt Blue sage (blå salvia) 10x3,5cm
 • 1 x Vacker naturfärgad tygpåse

Ametist 

 • Namn: Ametist 
 • Modell: Tumlad
 • Färg: Lila
 • Storlek: ca 20-30mm
 • Vikt: ca 15g

Palo Santo

Palo Santo Pinnen kommer från ett heligt doftträd och kallas därför "Holy Wood". Doften påminner om rökelsen Frankincense och Myrra. Palo Santo har använts  i olika heliga ritualer under tusentals år. Några av dess fördelar är att den rensar bort  negativ energi men är även ett naturligt insektsmedel, luftrenande och inte minst så är det ljuvligt att använda för sinnes- och kroppsavkoppling.

Tänd en Palo Santo och när du ser att den brinner blåser du så att lågan försvinner men röken blir kvar. För runt pinnen i cirkelrörelser över den plats eller person du vill rena, eller lägg den på ett brandsäkert fat/skål om du vill ha röken en längre stund. När du är färdig, doppa den rykande sidan i vatten och se till att den är helt släckt. 

Blue Sage

En bunt med blå salvia vilken är en helt naturlig ceremoniell rökelse. Blå salvia har en lite mjukare doft än vit salvia vilket många uppskattar. Doften av blå salvia påminner lite om doften av lavendel. Knuten med 100% bolmullsgarn som går bra att elda. 

Salviabunten används på liknande sätt som Palo Santo pinnarna. Tänd eld på ena änden, blås ut elden och vifta runt röken med hjälp av en fjäder eller med din hand. Släck den mot ett eldfast föremål, låt den ligga kvar i en eldfast skål och se till att den verkligen är släckt.

Både Palo Santo pinnarna och den blå salviabunten kan användas många gånger om.