Cleansing Meditation Kit

1 295 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Cleansing Meditation kit är det ultimata paketet för en renande, härlig meditationsstund. Slå dig ner på den guldfärgade, sammetslena meditationskudden och sätt en intention med hjälp av ett affirmationskort som du drar ur Gabrielle Bernsteins kortlek "Universe has your back". Korten ger dig spirituell vägledning och hjälper dig att hitta styrka när du känner att du behöver det, stöttar dig när du känner dig vilsen och stärker dig och för glädje in i ditt liv. 

Innan din meditation, rensa ditt space med hjälp av Salviabunten Good Vibes White Sage. Kombinationen av White Sage och torkade blommor ger en härlig doft och en bunt som blir så vacker så man alltid vill ha den framme. Förvara salviabunten i den medföljande, snygga Smudgeskålen.

Affirmationskort "Universe has your back", Gabrielle Bernstein

Universe Has Your Back är 52st underbara affirmationskort från härliga Gabrielle Bernstein (texten är på engelska) Dra ett kort dagligen och inspireras till reflektion och en häftig inre utveckling! 

Affirmationskorten ger dig spirituell vägledning och hjälper dig att hitta styrka när du känner att du behöver det, stöttar dig när du känner dig vilsen och stärker dig och för glädje in i ditt liv. Nu är det i dina händer. Lyssna till den vägledning som korten ger, öva på ditt tålamod och lita på att The Universe Has Your Back!

  • 52st underbart illustrerade kort
  • Text av Gabrielle Bernstein (text på engelska)
  • Illustrerade av Michaela Ezra
  • Storlek på korten ungefär 9 x 12,5 cm

Två exempel på hur du kan använda korten:

-Välj ett kort varje morgon och skapa en härlig morgonritual! Du kan sedan göra det till ditt mantra hela dagen. Du kanske vill meditera på mantrat eller så kan du ta med dig kortet, ha det framme på skrivbordet för att påminna dig om att vända dig inåt och upprepa ditt mantra!

-Få en andlig vägledning. När du blandar din kortlek, kalla på en guide som din andeguide, din skyddsängel, en förfader eller liknande för att ge dig vägledning. Du kan be om vägledning kring något specifikt, till exempel ett problem du vill lösa eller om du har ett beslut du behöver fatta. Eller så kan du helt enkelt be dem visa dig vad du behöver veta just nu.

Smudgeskål Smudge Bowl Black

Smudge Skål i svart med beige hamrad text "Smudge Bowl". Perfekt att förvara och släcka din salviabunt som du använder till dina smudging ritualer. 

  • Färg: Svart
  • Text: Smudge Bowl i beige
  • Höjd: Ca 10 cm, Diameter ca 13cm upptill


Salviabunt Dream White Sage

Salviabunt Dream White Sage är en ljuvlig kombination av torkad vit salvia och olika blommor, bland annat lavendel. Använd salviabunten i en härlig, välgörande reningsritual kallad Smudge eller Smudging. Du kan rena dig själv och utrymmet omkring dig innan meditation. Kanske har du ett rum du vill rensa från dålig energi och ge lite härliga vibbar. White Sage är också perfekt för att rena dina kristaller.

Kombinationen av White Sage och torkade blommor ger en härlig doft och en bunt som blir så vacker så man alltid vill ha den framme.

  • White Sage, vit salvia & blommor
  • Ca 10cmx3cm

Användning av salviabuntar/smudge:

Tänd eld på ena änden, blås ut när du ser en låga och sprid salviabuntens rök runt det du vill rena. Alternativt vifta runt röken med hjälp av en fjäder eller med din hand. Släck din White Sage mot ett eldfast föremål, såsom denna skålen,  låt bunten ligga kvar i skålen och se till att den verkligen är släckt.