Bok "Ge kraft åt ditt inre ljus" - Rebecca Campbell

169 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

"Ge kraft åt ditt inre ljus - En handbok i konsten att följa själens röst" av Rebecca Campbell ger dig en stunds underbar, tänkvärd läsning. Författaren och intuitiva guiden Rebecca Campbell leder dig, med sitt direkta tilltal, att tända ditt ljus inifrån. Hon uppmuntrar till att svara an på din själs kallelser, hitta själens visdom och skapa ett liv som är i samklang med ditt högre syfte. Detta är en guidebok för den nya generationen ljusbärare som är här på jorden för att tända världens ljus med sin blotta närvaro.

I korta, koncentrerade kapitel delar Rebecca Campbell med sig av egen resa och ger dig praktiska verktyg för att kunna återkoppla till kärnan i ditt varande. Varje kapitel avslutas med övningar, mantran, böner eller frågor, vars svar gör att du upptäcker mer och mer av dig själv vartefter. Boken ger insikter, uppmuntran och leder dig framåt i din egen unika riktning, vilken den än må vara.

Ge kraft åt ditt inre ljus är en ny upplaga i nytt format av den populära boken Ljus är det nya svarta, med mjukband och smarta flikar som bokmärke.