Yogatröja Ruffled Lång Arm Animism - Mandala

625 kr

450 kr- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Mjuk och skön tunn långärmad tröja i vacker ljusrosa . Tröjan är i ekologisk bomull samt miljövänliga Modal. Små rynkor på armarna, som gör att den sitter väldigt fint över armarna. Passar perfekt att ha på yogaklassen eller som en tröja att vara hemma och mysa i, matcha till favoritjeansen.

  • 50% ekologisk bomull, 50% modal
  • GOTS certifierad
  • Tvätta i 30 ° 
  • Torktumla ej
  • Miljövänlig

Mandala’s kläder är gjorda av bla. ekologisk bomull under ekologiskt och etiskt korrekta förhållanden. GOTS-certifieringen (Global Organic Textile Standard) garanterar att deras bomullsbönder, färgare och sömmerskor får bra löner. Dessutom används inte bekämpningsmedel, neurotoxiner eller kemiska gödningsmedel vid ekologisk bomullsodling, vilket är resursskyddande. Och fröet är naturligt fri från genteknik.

Lenzing Modal®, en modalfiber från Lenzing, är naturligt mjuk på huden och ekologisk. Lenzing Modal® tillverkas med Edelweiss®-teknik. Edelweiss står för en "symbiotisk" produktionsprocess - råmaterialmassan produceras på samma plats som själva modalfibern, vilket gör det möjligt att producera energi och resurser.